Thread: Harcosok
View Single Post
Old 11-09-2006, 15:16
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Harcosok...mellesleg kerlek meselj mar arrol az esetrol, amikor most megfenyegettel egy lanyt (!) ott lassuban, hogy ha nem utal neked 4 mlrd-ot, akkor szetpusztitjatok, letamadjatok, meg hasonlok...mindezt a szoviddel.
mindemellett magyaraztal neki, hogy siman vegigmesz a szovijen

es persze mivel ez igy nem volt jo, inkabb elhivod parbajozni elete elso parbajara

errol meselj mar picit
Ööö ez nem teljesen így volt
Mondta a szövim ,hogy vegyem fel őt és hülyüljek vele egy kicsitÉs én természetesen megtettem föleg ami levelet nekem irt:,hogy kevés a tolim (nem is sok)de nem is szövim és hát elég hülye levélnek tünt így
Aztán mondtam,hogy én vagyok xy(nem saját magam)hanem annak állítottam magam akivel ő háboruzott vagy mit csinált
Ja és 4milliárdrol szó sem volt ha jól emléxem 1 volt és azt is hülyülésböl másnak adva ki magam
Persze utána elmondtam ki vagyok stb....És mivel láttam ,hogy kb 1 hónapja vagy mikor még ott dumált valakivel a forumon állandóan,hogy párbajozzanak vagy micsoda ezért gondoltam jöjjön egyetDE hozzátettem persze ha bemaxol a mi 4. tagunk én benne vagyok egy háborúban (bátran meg eleht kérdezni töle)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote