Fektemben a sárkányokat nézegetem és csodálom:
-Jó tudni, hogy mitől kell óvjalak. - kissé elkomorul az arcom és gondolkodó hangon beszélek magam elé.- Bár elég nagy baj, hogy a csapatunkon belül egyedül magamban bízhatok igazán. A Nagyúr szótlan, de ez lényegtelen, hisz ő a megbízó. Az Úrnő kissé hirtelen haragú, a gyermekről meg annyit tudni, hogy a család tagja és hogy kishíján megölt miatta az úrnő, mert nem tudtam, hogy valamijen mágiával bújik el, ha fél. Morel és Stancil van velünk az út elejétől még. Morel magánakvaló, de nem kárhoztatom érte, valahogy nyugodtabban szemléli a világot mind a többi ember. Stancil még kölyök, mindenbe belekap és kissé hebehurgya, de csak benő a feje. Ráadásul még valamelyikük őriz valamijen titkot vagy valami khmm.. magávalhozott tárgyat amit nem a Nagyúr ellenfelei keresnek. Morel, vagy Stancil? Hmm... Farkas és Alysium kizárva, szerintem őnáluk nem lehet olyasmi, Deneira pedig csak most jött. - Rápillantok - Bocsáss meg, csak néha, ha biztonságban érzem magam szeretek hangosan végiggondolni mindenfélét.
- Csak nem azt akarod mondani, hogy a hegyesfülűvel ellentétben téged érdekelnek a titkaim?
Last edited by Chris; 11-09-2006 at 07:37..
|