View Single Post
Old 02-06-2006, 12:03
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Question

Quote:
Originally Posted by Davalon
Szerintem jó az 5* pajzs, nem látnám, hogy azóta csak úgy hemzsegnének az emberek a játékban, bár szerencsére nőtt a számuk. De inkább mit szólnál ahhoz, ha odaadnánk ezt a spec.varit a félszerzeteknek? Mégis csak róluk tudnám elképzelni, hogy van egy böhöm jó mágiájuk, ami alól öltögetik ki a nyelvüket más fajokra és ellopnak tőlük mindent Ez olyan félszerzetes szerintem, és semmiképp sem emberes. Úgy hogy LotR, találj ki valami újat az embernek, és akkor megbocsátom Neked, hogy még nem indítottál Gyűrűk Ura-topicot
Lusta vagyok ilyenekre( topic indítása) és igazából tudatlan egy uralkodó vagyok
A lényeg felőlem jöhet a félszerzet, az 5*-ös pajzsával ,de akkor 4 körtávon belül legyenek hatékonyak az ártó tolvaj akciói ( gyilkolásra gondolok főként), így nem okozna gondot és nem tudná megkeseríteni mások játékát( játéktudás nélkül) , emellett a 2 körön belli lopásokhoz meg kaphatna némi díjazást, hatékonyabban lop ( értem itt: többet bír elhozni a raktárból, mint egy fél-elf)
Dav hidd el hemzsegnek az emberek a változtatás óta, de normálisan kiépítetettel még nem nagyon találkoztam.