Thread: Tolvajlás
View Single Post
Old 11-08-2006, 15:27
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
az a helyzet en is belatom, hogy nem fair, de logikai bukfences a magasabb toli keszuli fogyas. ugyanis a variknak messze, a tavolba kell varizniuk, ezert kell hozza nagyobb koncentracio, de a tolik egy terkapun mennek at, aminel teljesen mind1, hogy a szomszedba nyilt, vagy 5 utcaval odebb...

1 kicsit hasonlo az internet. ha a szomszed hazban levo csinibabaval csetelek, akkor is felmegy mind2 geprol a cucc a muholdakra, tehat mind1, hogy a 2 vegallomas szinte 1mas mellett van, vagy a vilag legtavolabbi pontjan, a kapcsolat ugyanolyan. tehat a terkapu elve miatt nem jogos a nagyobb keszi fogyas. belep rajta, lop, majd visszalep, mindezt AZONNAL. nem kell kutyagolniuk a toliknak a hosszu uton. nem olyan mint 1 tuzgolyo, ami szall tobb orszag felett mire megerkezik. vagy a rengest ki tudja hany orszaggal odebb kell kelteni, ezert kell a nagyobb osszpontositas.

ezen okok miatt en nem tamogatom az 5letet. akkor sem, ha jogos lenne. amugy meg ha iszonyat nagy a pontkulonbseg, akkor a tolizas eredmenye eleg sovanyka. nem veletlen van tele az 1/a csopi bator orkokkal meg elfekkel, akik nem igazan felnek a tolisoktol. (jo, az igaz, hogy ott van klanraki is tarolasra.)

Csak egy gond van nem 1/A-ról van szó hanem 5 szintű csopiról ahol 200 hekin lévő orik 200-as vagy kevesebb pontkülönbséggel 7-8 körre esnek egymástól. és ahol a tolis lebont 17-20 körre és nekiáll lopkodni! Én ezt tudom mert tapasztaltam. Sőt mivel tolis is voltam egy ideig én is lopkodtam 7-8 körrel felfelé!!!! és ez így nem fair és nem kell az 1/A-ról beszélni mert az egy más világ
Reply With Quote
Sponsored Links