View Single Post
Old 11-08-2006, 10:41
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Megvárom, hogy Ferran-ék vissza érjenek és mikor oda érnek hozzánk, akkor odafordulok hozzájuk, illetve Íshar, Meríín, Tömzsipöröly-höz is intézvén szavaimat, megszólalok:
- Lehet, hogy a fogadó kényelmesebb, ám jobb volna kicsit arrébb pihenni és szokás szerint letáborozni, nagyobb védelem alatt. Nem szeretem a kalóz hajókat, illetve az ember rablókat sem, főleg ha a közelben horgonyoznak. Ha kell, tudok olyan védelmet csinálni magunknak a pihenés idejére, hogy örködésre se lesz sükség.

Feran bólint:
-Lehetséges. Várjuk meg mit mondanak majd az Atyának, meg Dhar-nak. Addig próbálj körbevizsgálni az érzékeiddel, magam is azt fogom tenni.

Feran minden különösebb előkészület nélkül leül az egyik batár mellé a földre és maga elé emelve a karjait halkan mormolni kezd.

Már megtettem. A hajót több varázslat is védi, egy része magát a hajótestet borítja és óvja, de van ott egy mágiával erősen védett börtön szoba is, valamint a hozzátok lépők viselkedéséből ítélve, aki odabent van, nem önszántából utazik ott.

- A kalózok ügye nem érint minket. Ők miért foglalkoznak velünk? Ha pedig valóban érdekeljük őket, akkor lehet megkeresnek akkor is, ha nem a fogadóban vagyunk. A fogadót nem tudjuk kellő képp megvédeni?
És születnek emberek.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 11-08-2006 at 11:20..
Reply With Quote