View Single Post
Old 11-07-2006, 17:11
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default i agree, but...

oke sracok, 1et ertek, semmi varizas (en ilyet nem is javasoltam), semmi bebukas a toliknal. akkor a lakibonusz, a toli/varireziszt mellett kitartva modositanam a korabbi javaslatomat. ez pedig az lenne (a tolireziszt mellett), hogy pl 4. szinten lenne ra 5% esely, hogy a toli/vari akcio 1szeruen eredmeny nelkul jarna sikerrel. ez kb. annyit jelent, hogy atlagosan minden 20. akcio eredmenye a 0 zsakmany. azaz, a tolik nem hoznanak el semmit, es 1 haz sem gyulladna. tehat mondjuk vki nekiall gyujtani a zombinal, mire az eredmeny: 10 haz gyullad, 9 haz gyullad, 9 haz gyullad, 8 haz gyullad, 0 haz gyullad, 7 haz gyullad, stb. azaz kozben volt 1 olyan akcio ami sikeres volt, de nem volt eredmenye. hasonloan a variknal, csak ott az akcio lebukas veszelye nelkul 1szeruen nem sikerul. mondjuk rengesnel: 12 epulet romba dol, 10 epulet romba dol, 0 epulet romba dol, 8 epulet romba dol, stb. a gomboles, vagy kronika meg 1szeruen nem sikerul, ha eppen bejon az eselye ennek. sztem semmi bonyolult nincs ebben, es nem is durva.

TEHAT A HULLA SEMMILYEN INFOT NEM KAPNA ARROL, HOGY KINEK NEM VOLT SIKERES A GOMBIJE, VAGY KI GYUJTOTT 0 HAZAT. csak latna az esemenyekbol, hogy ilyen eset is volt.

na szoval akkor a modositott lista a kovetkezo lenne:

4. szinten
+5% lakibonusz (40 helyett 42 katona)
+5% tolireziszt es varireziszt (-5% zsakmany, -5% arto hatas)
5% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 20. akcio)

3. szinten
+10% lakibonusz (40 helyett 44 katona)
+10% tolireziszt es varireziszt (-10% zsakmany, -10% arto hatas)
10% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 10. akcio)

2. szinten
+15% lakibonusz (40 helyett 46 katona)
+15% tolireziszt es varireziszt (-15% zsakmany, -15% arto hatas)
15% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 7. akcio)

1. szinten
+20% lakibonusz (40 helyett 48 katona)
+20% tolireziszt es varireziszt (-20% zsakmany, -20% arto hatas)
20% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 5. akcio)

sztem ebben semmi tulzas nincs, viszont kicsit tobb hulla lehetne a felsobb csopikban is, es kevesebb lenne a frusztralt hullas oritulajdonos.

TAMOGASSATOK PLIZ!
Reply With Quote