View Single Post
Old 11-07-2006, 07:43
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Feran mégegyszer ellenőriz mindent aztán Ryel batárjához lép:
-Hölgyem? Utazhatok veled?

Kiszólok Ferannak a batárból:
- Természetesen. Örömömre szólgálna.
Mikor felszáll rámosolygok, és figyelem hova ül le.

szembe ül veled, háttl a menetiránynak. Melletted az Atya, mellette Meríín.
Feran kiszól az ablakon.
-Indulunk!

A két batár halk zörrenéssel mozdul meg. Kikanyarodnak a fogadó udvaráról és nekivágnak a városból kivezető útnak. A három ló könnyedén kocog az első batár mögöt.
A városon megállás nélkül hajtotok keresztül és fél óra múltán kijuttok a városkapun. A tengerpart mentén futó utat követik a kocsik.
Napközép után egy órával lassítanak, majd megállnak a kocsik egy kissebb útmenti ligetnél, ahol tűzrakó helyek látszanak.
-Ebédidő, - szól Feran. - Kissé nyújtóztassátok meg a tagjaitok. De előtte nézzetek körbe, hátha van valami kóbor tolvaj errefelé.

Feran tanácsát követve kiszállok a batárból kinyújtóztatni a tagjaimat. (A tarisznyám a vállamon átvetve pihen, nem teszem le sehova.) Közben elmorfondírozok, hogy vajon sötétedés előtt elérünk-e valami lakott területre, vagy a szabadban kell töltenünk az éjszakát. Miután megmozgattam magam körbenézek, hogy valaki pakol-e elő ételt, ha igen oda megyek hozzá, és illedelmesen kérek egy ebédre valót.
Étkezés után, mikor már a többiek is készülődnek az induláshoz, visszaszállok a batárba, és helyet foglalok, de most az ellenkező oldalon, nem ott, ahol előtte ültem.

Én is megmozgatom elgémberedett izmaimat! Az étkezéshez előkészülök, majd mikor mindenki étkezni kezd, akkor én is hozzálátok. Az étkezés után összepakolás és ha nincs egyéb ohaj, akkor vissza a batárba.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 11-08-2006 at 07:13..
Reply With Quote