Thread: Harcosok
View Single Post
Old 11-06-2006, 16:51
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
1., Ez rendjen van.
2., Elolvastam.
3., Azert lehet az a +500 egyseg jol jon pl. toliban, hogy tudjal a masiknal komolyabb karokat okozni.De ha belepakolod elitbe vagy loba, akkor nagyobb (!) esellyel fogsz tudni utni.
4., Ez nyilvanvalo, ezert kell folyamatosan elszakadni...bar amilyen jksz ment ott fel eve...hagyne reszletezzem. De aki jelentkezik arenara, az fogadja el
Az elozo arenaban tudom, hogy voltak szovik.
5., Nem menetkozben kell elit gyartasra raallni. Azt ertelemszeruen fokozatosan kell felepiteni es megfelelo raktar es kovacsmuhely mennyiseggel pedig eloregondolkodni.
Ha az elejen elszakadsz utve, biztos, hogy meghalsz fegyverugyileg, mivel 82 femmel eleg nehez birni a lokepzest. De ha az elejen picit kivarsz, es fedezel 10-20 hektart, akkor valoszinuleg tobb fembanyad lesz. Viszont akkor szejjellopnak, es persze a kőbányárol nem is beszeltunk akkor...
82 femmel pedig 5,5k nepnel 550 katonat tudsz tartosan loba nyomba, ha mar 8k a neped es kepzed a 800 katit, akkor mar csak 400 lovat tudsz atnyomni, ami edes keves.
Figyelj szecsa én fedezés nélkül robbantam fel a top1-re anno egyböl 40hekivel az akorit elsőt lecsaptam a fenébe....
És azzal a 82fémmel nyertem meg de nem 82 lett az már hanem vagy 200tudod ütéssel is jöhet fémbánya
De mondom ha olyan sereged van amivel lehet igazán ütni ugyis belopnak még az elején késöbb talán nem ha már elvagy huzva....De ha nemhiszed probáld ki
Reply With Quote