Quote:
Originally Posted by Senki
ne aggódj... nem mindegy hogy cicát, vagy oroszlánt bosszantasz fel, de általában az ember tudja kit bosszant fel...  az hogy ki mennyire elvetemült az láttszik.
Mephisto pl úgy tűnik számomra hogy abban a hitben él, hogy az épület lista nem építhető át 9 órán belül a célnak megfelelőre... 
|
Kicsit régen jártam erre, de úgy látom nem változott semmi...
Örülök, hogy Senki megtanít játszani. Különösen örömömre szolgál, hogy itt kiokít. Csak azért bátorkodtam szólni neked, mert a topic kicsit elindult az 1/A-s segítségek helyett a "Senki hőstörténetei felé..." és bár ez a téma rettentően szép de nem a témába vág...
Ugyanakkor szintén nevetséges a gondolat, hogy az tanítja itt a népet, akinek a klánjáról du. 1-kor levernek 3000 hekit. Ha jól tudom a Te klánod az 1/A topjába készül? El kell áruljam, hogy ez nem fog sikerülni, ha ilyen jól megszervezett a figyelés. Bár lehet, hogy én tévedek, biztos meglesz rá a magyarázat...
Olyanról már nem is beszélek, hogy akik a Te klánjaidban vannak, azok nagyrésze nekem földet, vagy vagyont adott anno, de persze nem önszántából.
S végezetül megjegyezném, hogy az 5. szinten nagyobb orim lesz pár nap múlva mint neked az 1/Aban...
Részemről a téma lezárva. Egészen biztos vagyok benne, hogy ezt Te ki fogod tudni magyarázni, mert ehhez értesz...de most mondom, hogy akármit írsz nem fogok válaszolni rá, mert mint mondtam ezzel befejezettnek tekintem a dolgot.
Bocsánatot kérek másoktól, hogy sajnos most nekem sem sikerült a témába vágóan írnom.
Mivel most az 1/Aban nincs már orim csak ismerőseim, azért megkérdeznék pár dolgot.
A top klán tagjai, hogy tervezik a jövőjüket? Összállnak még más felállásban, vagy újráznak?
Amennyiben újráznak gondolkoztak-e azon, hogy páran nagyon nagy szeretetelttel várják őket.
Mivel tegnap óta nem olt A-s hírem, ezért csak annyit láttam még akkor, hogy a nyers árak elkezdtek felfelé menni. Szerintetek várható-e, hogy az egyik legdrágább csoport lesz majd most az A?