View Single Post
Old 11-06-2006, 14:13
Stoky(Gárdi) NEXUS Stoky(Gárdi) NEXUS is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by hulla View Post
az ami az eredeti felvetésben volt megoldható, DE! NEM OLDANÁ MEG AZT HOGY TÖBBEN JÖJJENEK A CSOPORTBA! viszont ha lenne ott is normális klán rendszer mint A-ban mindjárt nagyobb lenne a kereslet a csoportra..
még1 lehetőség az lenne ha be lenne téve +1 csopi D fölé 1/... és ott lenne klán rendszerű csoport, 2/D meg lenne olyan szint mint a többi értem ez alatt a 90 napot..stb
lehetne innen is lépni de csak olyan orival aminek több személyisége van szoval legalább 2, amelyiknek csak 1 van az kénytelen lenne felmenni 1/... -ba és ott játszani míg nem fordulhat, az hogy kinek mennyi orija lehet 1 klánban meg h hány klánban lehet 1 ember az részlet kérdés, mert sztem ennek ellenőrzése anarchban lehetetlen, normálban is nehéz kiszűrni a multit, ott ahol meg legális sztem egyenesen lehetetlen, de megoldás biztos van erre is csak okoskodni kell picit a piacot meg amit szecsa említett ha kell összefogással meg lehet oldani...
Hulla és ha a D felé tennénk egy szintet a nagy orik felépninek vagy azok akiknek pár mila pontjuk vn?
mert ha a nagyja nem lépne fel akkor nagyon nehéz lenne felejutni a felső szintre hagyak a lépési feltételek nem modosulnak....
Reply With Quote