View Single Post
Old 11-03-2006, 23:48
Nekrolord
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Csakhogy találtam egy ilyen topicot is, ahol segíthetek bajbajutott társaimon.
Igen fiaim, én is valamikor függő voltam. Mindent elszenvedtem emiatt amit lehetett. Megjártam poklok poklát, de még mindíg itt vagyok.
Én önállóan vért izzadva küzdöttem le a függőség legnagyobb fokát.
Kérditek tőlem, hogyan?
Hát nem volt egyszerü. Ezt elhihetitek. Viszont nem is túl gazdaságos. Viszont olcsóbb mint egy elvonó, ahol 15X-ös netdíjat kérnek NAPONTA! Igen fiaim. Ezt is kipróbáltam. Van ilyen speckó hely. De nem segít. Az esetek nagy részében az emberek meghaltak...(nem ittak, ettek hanem hódra költötték az utolsó pénzüket is). Szerencsére valahogy sikerült megszöknöm. Egyik este eldugtam a jobb pofazacskómba egy egér egyik görgőjét. Szerencsére nem vettek észre. Evvel, amikor jött a kajásnéni (Nem vicc!) kigurítottam elé, mire ő hanyatt esett, majd egy kecsápos és egy majonnézes tubussal kiharcoltam magam az intézetből. (Azóta is keresnek...)
De sajnálatos módon az egereket kicserélték infrásra azóta. :P

Tehát viszatérve az eredeti problémára, itt a MEGOLDÁS:
-ültess 4 facsemetét.
-Gondozd, és ápold őket minden nap. Legalább 3X víz + folyamatos hőmérőzés+ megfelelő menyiségü fény. Ezekhez tudsz venni occsón visszaverő lemezeket melyeket TARTVA minden pocikájukat bevilágíthatod.
-Amikor legalább 1 évesek lesznek, megmetszheted őket, de vigyázz szépen csináld, és a levágott agacskákat szépen rakd félre.
-a félrerakott ágakról szedj le mindent, (háncsot is), majd hozz ki belőlük anyi fogpiszkálót amenyit csak tudsz.
-Amikor elérted a kb 1000 szálat vegyél kb 18 láda tejes üveget.
-Idd meg tartalmukat.(ugye közben nem felejtettél el további fogpiszkálókat szerkeszteni?)
-vegyél 5kg pillanatragasztót.

Most már minden készen áll ahhoz, hogy elkezdj 3D-s tárgyakat lemodellezni az üres üvegekbe...
Jó szórakozást...
Reply With Quote