Nem vagyok lármás bohóc. Kikérem magamnak ...
Undorítónak tartom a topic elfajulását.
Játszottam Sergel is, Arw-al is.
Mind a két fél tartja a szavát, csak valahogy elmaradt a kommunikáció köztük a meglátásom szerint.
Amíg a fennt voltunk, nem volt kommunikációs probléma, csak szándékos félreértés

))
Ne feledjétek, hogy az MNT két országra vonatkozik, és elküldhető kölcsönösen, egyoldalúan, ahogy tetszik.
Ha a klánvezér azt mondta, ezt azt ne üsd, akkor bejelöltem magamnak, és tudtam. Ha elfelejtett szólni valaki, hogy ezt azt ne bántsd, akkor hallgattam utána a fejmosást, DE MNT számomra a saját megkötött MNT-t jelentette.
Arw barátom, nem felejtem el azt sem, hogy hogy kerültél közénk, és hogy elleneztem azt anno, mivel egy hasonló szituációban, mikor a kecskékkel küzdöttünk Te csak úgy szétgyújtottál, gyilkoltál csak azért, nehogy én lépjem az elsőt. Nem ismerős ? Na mind1.
Tartsátok magatokat az adott szóhoz, de ha feledékenyek vagytok, hitelesítsétek azt legalább egy egyoldalú MNT-vel, akkor nem felejtitek el a tabukat, és mindazonáltal nem köpködhet senki rátok.
Wand kedves!
Nincsa leírva az, hogy kötelező elküldened az MNT-t!
"Az egyoldalú egyezmény azt a célt szolgálja, hogy az így felvett országokat ne támadhasd meg véletlenül. Ha egy olyan országot támadsz, akit felvettél a Megnemtámadási listára, akkor támadáskor egy figyelmeztetést kapsz erről, és nem hajthatod végre a támadást. Az egyoldalú egyezményeket bármikor törölheted, és azonnal támadhatsz."
Ez csak egy lehetőség. Az egyoldalú MNT-t vagy a kétoldalút, de nem elküldöttet nevezitek JKSZ-nek. Egy kiscsit mérlegeld ezt a dolgot.
HA nem küldöm el is tudom, hogy kit nem szeretnék ütni, és ő se engem, ez nem JKSZ, de ha úgy tetszik, minden egyoldalú, vagy el nem küldött és csak fejben tartott MNT JKSZ, akár a saját Klánom tagjaira vonatkozó is az lehetne... Ne ragozzuk.
Ati: A klán MNT azért egyszerűbb, mert nincs ott a lehetőség, hogy valaki elfelejti bejelölni, és úgy nem a fórumon kell nyilvántartani....
SzaTo
ui: Az 1/A hiányzik, egyszer csak ott leszek megint, remélem új arcokkal is találkozom majd ott.