View Single Post
Old 11-02-2006, 22:28
Szecsa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Ha holnapig valaki nem foglalja ossze hektaros fedezesekre bontva, en leirom ide. En ertem mind a negyet, szamolgattam is itt egymagamnak egy jegyzettombbe, de nem mentettem el.
Holnap este legkesobb ezt leirom ide, ha addig a javaslat gazdai nem teszik ezt, ezt megigerem

Monro, amit irtal, vegulis elgondolkodtato. A jksz-t eleg nehezen tudod szurni, bar nem tudom bekerult e az a modositas, ami nem is tudom melyik topicba volt, hogy ha valaki jksz-t eszlel a csoportban, az tudja jelenteni.
Te pl. ott vagy 600k ponton, latod, hogy van egy egyszemelyes klantag aki napi 10% fedezessel halad, ha ellened nem kovet el semmit, a jelenlegi rendszerben nem tudod jelenteni. Fogozhatsz a piacon, de valszeg nem fog bejonni, meg lehet hogy kezdeskor eleg nagy penzosszeget kapott, amibol vett ilyen-olyan egysegeket pl., amit akkor vesz be a segito klan, amikor eppen fedezesre szanja a fejet az ori.

Viszont lehet, hogy ilyen modu segitseg jo lenne, de ez pl. egy kisebb klannal (akik mondjuk 1-1,5 milal ertekuek) es nem rendelkeznek nagy vagyonnal es bevesznek egy fellepo elfet a csapatba, hogy fedezzen fel pl. a top20%-ig, hogy termelje a kajat a klannak stb, azoknak ez szerintem nagy mertekben gatolna a fejlodesi merteket. Bar ez csak maganvelemeny, lehet a gyakorlatban maskepp mukodne.
Reply With Quote