View Single Post
Old 11-02-2006, 12:13
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Felkészítem a lovamat (Légióst) az útra a magam komótos tempójával. Ha a zsákom elfér valamely kocsin, akkor inkább oda rakom. Megvizsgálom a kocsik alap felszerelését, ha hiányzik valami, amit vinnék én, akkor azt a megemlítem, hogy kéne, ha más nem, beszerzem én.
A kocsik belsejéből láthatóan nemrég szedték ki a télen fűtésre szolgáló sárkányokat. Belül 5 ülőhely van. a háttal ülők között (a sárkány helyén) jókora láda az élelemnek. A batár hátulján hatalmas láda (szekrényszerűen nyitható, belül 4 kivehető polccal) amibe minden holmid kényelmesen elfér. A batár tetejét megnézve kissé felvonod a szemöldököd. Magasított palánk van rajta, ráadásul még jobban magasítható fémlapokkal és jobban megnézve maga a batár is elég vastag falú. A tetőn bőven van hely arra, hogy valaki ott elfeküdve a környéket szemmeltartsa és ha kell íjászok térdeljenek mögötte. Olyan mint egy bástya. Jut eszedbe róla.(csapdák, ásó, szekerce,tartalék kötél,tömlő, zsákok, egy kis hordó tele borral stb)

Karem felírja mi kell neked és megígéri, hogy beszerzi. Hamarosan hoz mindenfélét, kisállatcsapdákból egy féltucatnyit, meg négy jókora, akár medvét is megfogó csapdát.
-Ásó van a bak alatti ládában, meg két lapát, kalapács, kerékszeg, egy favágófejsze meg két szekerce. Az nem jó?

A gondos előkészületek után az ivőban leszek.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 11-02-2006 at 12:53..
Reply With Quote