Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 11-02-2006, 10:56
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

A "dobótőröket" és a kardot berakom a batárra, ahol a karók és anagyja cuccom van. Aztán megkérek egy szolgálót, hogy vezessen a fürdőbe és kissé lemosom magam (arc, karok meg ijesmi) a füsttől és szénportól, meg a vasportól. Azután megyek és megkeresem Deneira-ékat.
A szolgáló a fürdőbe vezet, elkészíti a vizet, törölközőt, mozsdószivacsot, szappant és illetos olajokat készít ki neked. Épp a kádban ücsörögsz, mikor arra lesze figyelmes, hogy a hátad mögül valaki eléd sétál. Egy fiatal niarei nő az, hosszú fekete haja a derekáig ér, és sárkány mintás csombközépig érő köntöst visel. Szépségétől egy pillanatra arról is megfeledkezel, hogy zavarba kellene érezned magad. A nő letérdel a kád elé, a karját a peremére támasztja, majd megszólal:
- Beszélni akartál velem. Itt vagyok - közli szenvtelen hangon, kissé kuncogva.
A hangja olyan, mint a sárkánynak volt a festett selymen.
Kerek szemekkel mérem végig.
-Jól tudod változtatni a megjelenésed! - rámosolygok - Na ezért is lennék itt esélytelen egy bujócskában veled szemben. Nem zavar, ha közben mosakszom? Gondolom már láttál mindenkin mindent - hunyorítok rá cinkosan.

- Ha akarod megmosom a hátad - kacsint rád, majd meg se várva a válaszodat a szivacsért nyúl, bevizezi, beszappanozza, és ha hagyod megmossa a hátadat.
- De gondolom nem ezért kerestél...
-Valóban nem.- mondom, miközben begörbítem a hátam, hogy jobban tudja sikálni.
-Két dolog is érdekelne amire szerintem itt csak Te tudod a választ. Az első, hogy emliítetted az álmot. Tudod, hogy ki küldte? A másik amit Alysium-nak mondtál. Azt mondta a Capullot megijesztő embert te "nagyon csúnya" embernek nevezted. Én láttam. Nekem nem tünt annak, de gondolom Te máshogy látod az embereket. Elmondanád miért volt szerinted csúnya?

- Rendben válszolok, de mit kapok cserébe? - teszi fel huncut hangsúllyal a kérdést.

Z: innen jó lenne zöldben, mert a lány válaszait nem akarom mindenki orrára kötni, majd a karid utólag eldönti, kinek mondja el.

Last edited by Chris; 11-02-2006 at 11:07..