Quote:
|
Originally Posted by Lepidus
40k támadó és 40k védő  ..persze a 100k vari mellé..és TERMészetesen hulla vagyok 8)..tom,h nem kell a segítségem atinak,meg eljácchatunk a gondolattal,h mi lenne,ha..csak nem sok értelme  ..de úgy látszik neked van erre dőd
|
Neked meg arra van időd, hogy olyan témában "vitatkozz" ami nem is érdekel.
nem is tudom melyik a rosszabb.
Quote:
|
Originally Posted by Lepidus
hmmm...megígérem neked ha valami nem teccik hódban neked szólok elsőnek h fantáziálj a megoldásáról..köszi..1: mért nem tudok senkit meggömbözni mikor 100 000 varim van?baj h élőhalott vagyok?
|
ezzel a kérdéssel meg menj a "Segítség kezdőknek" topicba és ott tedd fel ezt a kérdést. Meg ott kérdezd meg azt is h megéri-e 40k védőt és 40k támadót tartani
Egyébként meg ha a fenti ötlet meg esetleg kivált annyit, h a jelenleg fejlesztés alatt álló hódban Ati csak 1 sort is megfontoljon, vagy a hozzászólások miatt elvessen, akkor már van értelme.
Ha meg mégsem akkor is megtettünk amit jelen keretek között megtehettünk, illetve beszéltünk arról h jó lenne-e vagy sem, illetve megtudtuk pl. hogy ki az aki tart védőt és talán azt is elmondja h miért is azt tart íjász helyett, következésképp bővült a tudásunk, tapasztalatunk. én ennek is látom értelmét.
Így kaptál elég választ Lepidus vagy folytassam még? Egyébként meg senki nem kért arra h elolvasd vagy h hozzászólj. ha nem tetszik nem kell benézni a topicba.