View Single Post
Old 10-31-2006, 18:24
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Az Antialkeszok jó példa. 2 éve 200K-s orik voltak, ma pedig 500 talán. Rohamos fejlődés tényleg És még klánnnal is ütöttek asszem nem is egyszer.
igen minden bizonnyal ütöttek lévén már van 4(!) hírnévpontjuk is egy 5M pontos top2 klánnak.. szal azért lehet mégis többet fedeztek fel..
egyébként meg valóban jó példa a saját képzésből való felefedezésre, hogy lehetnek tisztán felfedezéssel is akár top1 klán..

Quote:
Nagy kaland ha felfedez 20K-n valaki napi 100 hekit... nabumm egyszer csak eléri a 4. helyezettet és akkor vagy őt ütik vagy ő üt.
napi száz heki az havi 150K pont, csak felfedzéssel, míg más görcsölne ugyanennyivel. ennek semmi értrelme, mindenki ugyaúgy fedezne tovább.

Quote:
Így legalább minél nagyobb egy ori annál jobban gyorsulna a felzárkózása a tophoz és nem a mai 3-500K-s orik szívnának, mert nincs a környezetükben ütőtávban senki se klánnal se egyénileg
3-500K-n 47 ország van, azaz átlagosan egymástól 4255 pontra, ergo aki kar az itt bőven tud ütni.
(mondjuk tény 600K és 1M között nagy szakadék van, itt lehet bátran klántámadni)

Quote:
Én ezt végiggondoltam sztem tegye meg mindenki azok érdekében akik az elkövetkezendő 1 évben utol kívánják érni a topot anélkül, hogy ki-be kéne lépekedni a klánjából kölcsönorikat kunyerálva egy-egy klánütés erejéig.
némi áldozat pedig ezért elvárható és itt a ki-be lépésekre gondolok klánérdekből.
ha Süti elffel meg tudta oldani, hogy 300k-ról felüsse magát 850K-ra akkor lehet más is meg tudja csinálni..
Reply With Quote
Sponsored Links