View Single Post
Old 10-31-2006, 09:48
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Grande, nekem anno 1/A-ban történt hasonló az egyik országommal.. de nekem tényleg a mailemet törték fel. Ha nem vagy elég elővigyázatos (mint akkoriban én sem voltam az) akkor sajnos megesik az ilyen.
Ide kapcsolódóan:

Ha a Hódítóban a jelszavadat valaki megtudja, és az országban átírja, akkor mindig van arra lehetőséged, hogy visszaszerezd: az e-mail címedre lekéred az adatokat, és ha meg is változtatta valaki, be tudsz lépni a megváltoztatott jelszóval, majd átírni azt olyanra, amit ismét csak Te ismersz.

Ennek mintájára célszerű az e-mail címét is mindenkinek olyan helyen tartani, amit vissza tud szerezni, ha bármi gond van. Ilyen például az Internet-szolgáltatódtól kapott cím, aminek a jelszavát ha valaki ellopja, akkor a szolgáltatódnál tudod magad azonosítani, és kapsz egy új jelszót, visszaszerezve az e-mail címed feletti irányítást.

Ha valamilyen olyan freemail címen tartod az országot, aminek a visszaszerzésére nulla az esélyed, akkor nem tudunk segíteni, ha bármi gond van, hiszen sem az ország belépőadatait nem ismered, se az országhoz tartozó e-mail cím nem a tied.