View Single Post
Old 10-30-2006, 22:58
Georgio
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
A régi toppot is utolérték mégis viszont az igéreteddel ellentétben még mindig nem tudom ki vagy,viszont olvass vissza mert megint mellébeszélsz én javasoltam hogy ne lehessen 15%nál több bank és most sincs nálunk olyan ori amiben 40% lenne

Serg! Ha igaz hogy meg mindig nem tudod ki vagyok akkor orulok neki, mert legalabb nem rombolom le az illuzioidat a szemelyemmel kapcsolatban....

Masodszor a Wandek fele top utolereseben talan Monroeknak volt olyan szerepuk amit meg el lehet ismerni, de onnatol az orik nagy tobbsegenek a fejlodese nem eppen elismeresre melto!!! Es igy minden olyan otletet tamogatok ami megtudja akadalyozni hogy tovabb tudjanak novekedni, vagy azt meg egyszer meglehessen csinalni! Sajnalom hogy Te ezt szemelyeskedesnek veszed, de en altalanosagban gondolkozom arrol nem tehetek hogy pont Ti vagytok ott es magatokra veszitek! A jatek normalis menete az lenne hogy aki elszant es igenis kuzd azert hogy elerje a top klant es megkuzd vele akkor elnyerje a dicsoseget hogy top,de azt nem tartom elfogadhatonak hogy harc nelkul tronolni ott es buszkelkedni! Es itt jon az hogy ha az aktualis top klan tavozik harc nelkul es az oket kovetok erre nem hajlandok akkor kenyszeritsuk ra!
Megint Monroekra tudok hivatkozni es meghajolni ama tettuk elott hogy lefordultak azzal a tervvel hogy ujra meghoditjak a jatek legfelso szintjet bizonyitva a ra termetseguket!

A nagy orik elonyenek csokkentese meg arra iranyul, hogy addig is mig elvezi a top klan a tundoklest, ne tudjon behozhatatlan vagy belathato idon beluli behozhatatlan elonyre szert tenni! Reszemrol csak egy kisegito gondolat volt az hogy fordulasra birni az orikat ha nem tudtok meg egyezni a reformalasban!

A 40% banrol meg csak annyit, ha most nem is de volt ra precedens ami altal konnyebb volt hatalmas teruleteket FEDEZNI! Ami egy bizonyos mertek utan ellenkezik a jatek valos ertelmevel!
Reply With Quote