View Single Post
Old 10-30-2006, 22:53
Serg Serg is offline
Member

Activity: 3%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ez azért nem egészen így van. Ha a felfedezés nehezebb lesz, akkor lelassul a top távolodása a pórnéptől. Ugyanis a jelen állás szerint ha elég durva tempóban távolodnak tőlünk... Viszont ebből lesznek még viták, mert ahogy olvastam-személyes tapasztalatom ezzel kapcsolatban nincs- némelyeknek tetszett, hogy a császárt nem lehet beverni, mások szerint ez a top védelmét szolgálta, és utolérhetetlenné tette. Vagy a túltöltött támadások...

És mert nem akarok kizárólag offolni, szerintem én megint csak Albánaka dok maximálisan igazat. Ha hirtelen megugrik 10x-sére a kőtermelés, akkor a kő lesz a legolcsóbb nyersi, és szart nem ér az 50% bánya. Tanya kovács vagy könyvtár szintén, mert mind piachoz kötött. Egyetlen kivétel a bank.
Mi az hogy a császárt nem lehetett beverni???Wand megtette többször is!A Top első kilenc ori pedig nem távolodik sehová szerintem ezt már észrevehetted,de igazából pár ori jött feljebb de azok egy része egy jól sikerült klántámadást követően!Olyan orit látok felfedezni akinek más lehetősége nincs és itt is egy pár oriról van szó,nem tömegekről!
Reply With Quote