View Single Post
Old 10-30-2006, 22:43
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Georgio View Post
nem feltetele a fordulas annak ha valaki eleri a top 30 felso hatarat, de veszit mondjuk a moraljabol, vagy foldjebol, vagy barmilyen mas eszkozzel ra lehetne birni a fordulas gondolatara...
Az is eros szerintem hogy a parhuzamosan futo felfedezes megnehezitese topic megvalusalasaval meg lesz nehezitve a nagy orik utol erese! Es ahogy Ati is mondotta nem az a cel hogy 10 ev alatt lehessen utol erni a topott... Es ugye a top klan is kuszhat fentebb egyebb eszkozokkel!

Es azert eleg sokan tisztaban vagyunk azzal hogy a mostani rendszerben a topban eltotott tobblet kor kovetkezteben fellepo szankciok pontlistaban elhelyezkedes elonyevel eleg nevetsegesek! NEM????

Ez azért nem egészen így van. Ha a felfedezés nehezebb lesz, akkor lelassul a top távolodása a pórnéptől. Ugyanis a jelen állás szerint ha elég durva tempóban távolodnak tőlünk... Viszont ebből lesznek még viták, mert ahogy olvastam-személyes tapasztalatom ezzel kapcsolatban nincs- némelyeknek tetszett, hogy a császárt nem lehet beverni, mások szerint ez a top védelmét szolgálta, és utolérhetetlenné tette. Vagy a túltöltött támadások...

És mert nem akarok kizárólag offolni, szerintem én megint csak Albánaka dok maximálisan igazat. Ha hirtelen megugrik 10x-sére a kőtermelés, akkor a kő lesz a legolcsóbb nyersi, és szart nem ér az 50% bánya. Tanya kovács vagy könyvtár szintén, mert mind piachoz kötött. Egyetlen kivétel a bank.
Reply With Quote