Thread: VIP hétvégi
View Single Post
Old 10-30-2006, 08:10
Szecsa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Smile

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
Szövizni orikat még nem nagyon láttam, de nem kimondottan van esélyük
1-ik bealszik, a másik 3 meg szív
Furcsa is lenne, ha vegig eber lenne 4 tag...egyiknek mindig aludnia kell szerintem, hogy valtsa majd a kovetkezo alvot...ebben all a szovi lenyege egy hetvegin, hogy folyamatosan legyen 2-3 ember aki aktiv a szovetsegen belul, aki tud tamadni, tavolozni, segitseget kuldeni, szerintem.

Quote:
Az, hogy aki normálban haver és ott nem üti egymást, az a hv-ban miért ne üthetné....hát nem 1* volt az, hogy barátságok szakadtak, meg a hv-n mert voltam olyan elvetemült, hogy bevertem...és mint szokott, msn letiltás, normál szinten barátból ellenfél...:S
Nekem errol az a velemenyem, hogy a hetvegi egy jatek...ha nem beszelik meg pont a jatek kezdese elott, hogy mnt kuldes oda-vissza, akkor siman be lehet utni...ha valaki aktivan jatszik, akkor elobb-utobb az osszes tobbi aktiv hetvegis jatekossal lesz egyfajta ellenseges vagy barati kapcsolata. Most akkor mindig a frissen hetvegizo, "probalkozo" orikat usse? Nehogymar!
A hetvegi lenyege talan abban lenne, hogy korlatok nelkul az ember idot ranszanva, probalkozzon mas fajta jatekkal...ha sok az ismeros, akkor sok a korlat is, mely unalmassa teheti a jatekot.

Quote:
Az hogy anonim legyen...
Ez egy nagyon jo kerdes, hogy legyen e anonym...nekem kifogasom nincs ellene, bar en mindig jobban szeretem latni a valodi nevet az illetonek. Aki akarja ugyis megtudja beszelni, hogy ki rejtozik az C betu alatt, es az ismerosok igyis-ugyis osszetudnak beszelni, ez nem akadaly szerintem. (Bar lehet hajnalban alombol felkelve csak neznem a sok-sok betut)

Quote:
Ha itt tartunk én még bevezetném azt, hogy azok az orik ne kerülhessenek be a pontlistába akik nem játszanak (nem léptek be)
Ezt en is tamogatnam!
Jollehet ez unfair lenne azzal szemben, aki ugy akarna tavolsagi vedelmet szerezni, aki bont bebont a "be nem lepett orszagok" ala, mivel akkor 30-40 korre kerul a mezonytol. De szerintem ez is megoldhato, hogy ha valaki lebont a "lathatatlanok" ala, akkor is elkeruljon messzire...csak a kerdes, honnan tudna, mennyit kell bontani, hogy eppen alajuk keruljon?
Az biztos, hogy igy picit zsufoltnak erzem en is a pontlistat, es ezzel valamit kellene kezdeni...mivel a mezony 60-70%-a a legtobbszor be se lep a jatekba, csupan ott van az orija...ki tudja miert?...