Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 10-30-2006, 07:54
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

[color="DarkRed"]Alysium-nak:
-Köszönöm, hogy keltettél. Furcsa, de most úgy érzem, mintha egy napot aludtam volna.
Mikor elmondja amiket a kislánytól hallott, megvakarom a fejem:
- Mond, biztos, hogy nem aludtál el? Mert ez az eltünősdi dolog. Már ne haragudj, de úgy vélem a tefélék füle élesebb allál mint hogy, - végignézem a folyosót és megbecsülöm a hosszát - ekkora távon osonjanak hozzád aztán meg el. Vagy pedig varázsló volt. Nem ismerem nagyon az emberfélék varázslóit, de azthiszem az ijen trükköket nem kiskorukban sajátítják el. De azt a "nagyoncsúnya" embert én is láttam. Nem volt rajta semmi különös. Viszont a kislányra akit leírtál nem emlékszem. Pedig ott kellett akkor lennie. Hmmm...
Amikor Gren az osonós dolgot említi, hogy jó a fülem, arra csak annyit válaszolok, hogy
- Bizony! Jó fülem van ezekhez, de ez a lány ott termet! Persze, lehet, hogy Neked van igazad és elaludtam, de én ezt nem hinném! Már teljesítettem hazámban jó pár őrszolgálatot, hogy ilyen baklövést ne tegyek! Fáradt sem voltam, szóval...! Hogy varázsló lettvolna? Meglehet! Mindenesetre ez történt!

-Menj pihenj le. Aztán reggel megbeszéljük a dolgokat.
Grenhez:
- Köszönöm! De lenne egy kérdésem! Aludhatok a szobádban, mert..., nos nem volt időm keresgélni egy szabad szobát és most hogyis mondjam... Esetleg hozok egy széket, azt itt el is alszom.

Alysium-nak:
- Persze, csak ne ess keresztül a cókmókomon.

Last edited by Chris; 10-30-2006 at 13:49..