Thread: Harcosok
View Single Post
Old 10-29-2006, 13:23
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Dragon View Post
Na láttom a Harcosok Fun Club egyre jobbHát engem még soha nem vitt rá a lélek hogy párbajozzak, és miattad nem is fog Az hogy 3 perces körök mellet itt csücsüljek a gépnél azt nem nekem találták ki, lehet elvernél egy párbajban mivel nem nagyon párbajoztam.
Biztos ártoznál meg lopnál ne fejlödjek:P Mint olvastam visszább
Mindig azt szoktam mondani a bármi féle nézeteltérés van hódba rendezzük le ott, normális csopiba ha kell 4v4 szöviszinten ha kell 1v1 ott, mindenki addig nyútoszkodjon amig a takarója ér Poénból senkit se szoktam szétkapni, csak aki kiharcolja magának zöldben. A hozzászólásaidból itélve nem tartanál sokáig, de ez van, roppant tisztelem azt a játékost aki elismeri hogy jobb a másik, itt most nem magamra gondolok, vannak itt rajtad és rajtam kivül is tapsztaltabb játékosok, de a másik végletet nem kedvelem aki még képes a magáét fujni.
Általában azt addig ütöm amíg mozog, nagyobb volt a hangja mint a játéktudása, vagy szabizik vagy újrázik, vagy ami jól esik neki
Nagyon szivesen mecselnék úgy veled egyet normális játékban, nem ilyen párbaj meg hasonló hétvégi örületek...
Figyelj olvassd el a témát le van irva melyik csopiba várok bárkit ha beregizel a csopiba én neked egyböl elmondom az orinevem
De oda eddig senki se kivánt jönni
Ja és párbajban az is egy taktika,hogy varizni én pl normál játék háborujában is varizomÉs nem egyedül vaok vele Ja és hogyan is nyerek meg egy 4-5orás párbajt csak varizva?Ütnöm is muszály és szoktam is
Reply With Quote
Sponsored Links