Thread: Harcosok
View Single Post
Old 10-29-2006, 13:18
Dragon Dragon is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Na láttom a Harcosok Fun Club egyre jobbHát engem még soha nem vitt rá a lélek hogy párbajozzak, és miattad nem is fog Az hogy 3 perces körök mellet itt csücsüljek a gépnél azt nem nekem találták ki, lehet elvernél egy párbajban mivel nem nagyon párbajoztam.
Biztos ártoznál meg lopnál ne fejlödjek:P Mint olvastam visszább
Mindig azt szoktam mondani a bármi féle nézeteltérés van hódba rendezzük le ott, normális csopiba ha kell 4v4 szöviszinten ha kell 1v1 ott, mindenki addig nyútoszkodjon amig a takarója ér Poénból senkit se szoktam szétkapni, csak aki kiharcolja magának zöldben. A hozzászólásaidból itélve nem tartanál sokáig, de ez van, roppant tisztelem azt a játékost aki elismeri hogy jobb a másik, itt most nem magamra gondolok, vannak itt rajtad és rajtam kivül is tapsztaltabb játékosok, de a másik végletet nem kedvelem aki még képes a magáét fujni.
Általában azt addig ütöm amíg mozog, nagyobb volt a hangja mint a játéktudása, vagy szabizik vagy újrázik, vagy ami jól esik neki
Nagyon szivesen mecselnék úgy veled egyet normális játékban, nem ilyen párbaj meg hasonló hétvégi örületek...
Reply With Quote