Quote:
Originally Posted by Harcosok
Erre annyit tok mondani:Bizonyíték?:O)
Nem látom át hol van ebben jksz:Pte is észrevetted,hogy full sereg támadt rád más miért ne vehette volna észre???????
És az szerintem nem jksz,hogy minden seregem valakire ráküldöm.
DE ezt amit most irtam ahoz füzöm,hogy ez szerintem nem jksz de mondom bizonyítsd,hogy egyáltalán volt ilyen
Mert ilyen alapon én is irhatok egy szép regét te meg mit tom én ki ugyanezt cisnáltátok 
De mivel nem tok semmi bizonyítékot felmutatni nem irok ilyet:P
Ja és szerintem bármiféle piszkos ügyem jelentsd atinál és ő majd kivizsgálhatja a dologot 
|
Khm... haver játszott már úgy hétvégiben, hogy 2 ori dolgozott a keze alá, mindkettő tábi ork, fölös hekiken tekit írtak neki, ami egységet képezni tudtak, azzal meg ütötték magukat fölfelé, mikor elég közel kerültek, minden sereggel kitámadtak egy orira (néha még be is jött), addig a támogatott 1. helyezett ori beverte őket 5 sereggel. Fórumon mindenki anyázott, hogy mekkora JKSZ, erre persze az volt a válasz, hogy akáki beverhette volna őket sok sereggel, mégsem tették (ez így is volt, de ugye ez részigazság...) -kísérteties a hasonlóság?

A nagy indulatok között még az sem tűnt fel senkinek, hogy a topos ori az egyik csatában 0 hekit zsákmányolt, ami annak a jele, hogy 1 IP-ről vitték a két orit egy darabig. Mindenki megúszta, semmi vád nem állt meg, pedig 100%ig igaza volt minden vádaskodónak.
Tudod jól, hogy alig lehet ilyesmiket bizonyítani, főleg ennyi idő távlatából.
A smiley erdőből (főleg a kacsintósokból) pedig arra következtetek, hogy te is tudod: nem játszottál 100% tisztán, és bosszantasz mindenkit azzal, hogy még bizonyítékot is kérsz... legalább ne tedd ilyen kihívóan!