Quote:
Originally Posted by Szecsa
Egyebkent, idovel az volt a gond, hogy nagyon varizasra/tolizasra ment ki az egesz. Amikor en kezdtem jatszani es a 100. parbaj kornyeken az volt, hogy mindenki tudta, hogy 115 varival felmegy a verszomj, a 10 toli vedett, es ennyi. A tobbi ijj es lovacska volt. 33. korben nyomattam ki a lovakat arra, aki eppen kimozdult es utottem befele foldre teljes kronika alapjan. Nem igazan volt olyan, hogy 115 varit begomboztek volna...vagy belopjak a 10 tolidat. (Hangsulyozom 30. kortol nezzuk ezt)
Olyan volt, hogy kapott valaki vihart vagy rengest az elejen a 10. korben es aztan mindig egy picit, de ezert kesobb meg szenvedett ugy, hogy a moralja csokkent igen szepen es gyujtogattak, elment a nepesseg. (ugye Alba?  )
Emlekszem, amikor meg karacsony utan Freddye-vel izgultunk azon, hogy a renges legalabb 1x vigyen 6%-ot  S vitt...igaz, aztan ha nem jol adoztattal 40%-ig ment a moralod.
(Meg azert hangsulyozom, regen voltak tamados tamadasok....mostansag nagyon elvetve...az elejen eloszeretett nyitas: vedo+vari+toli)
Ugyanakkor siman lehetett utni 4*48 tamadoval, a tobbi pedig ijj. Maradt 10 varid, de nem rengettek 4-5en es kaptal azonnal vihart...ilyen nem volt...
Mostansag, ha 100 vari alatt nyitsz kezdesre, akkor kapod a vihart valamelyik uberdeffes oritol, ami szomoru :-/
|
vagy varizol vagy variznak

és jobb varival kezdeni mivel azt még átnyomhatod a végére és ha támadozol akkor sok egységet buksz

én mondom mindig a végén akarok alkotni közben csak ha nagyon muszály

elég 1 párbajban 1x ütni ha nem is a legvégén de 1x is elég.)
maradok a 4ork 1 elf példánál

nem tom már kik voltak ott megmondtam ott kb 1orával a vége elött nézzétek majd meg a végéig még lesz 2-3ütésem mondtak,hogy csak védekzek stb

ezért irtam ezt de a végén csak meglett a 2ütésem ott is és annyi elég volt,hogy nyerjek nekik 20-30ütés is volt talán

ja én ezért enm szeretem a rövid párbajokat mert ott rávagyok amugy is kényszerítve arra,hogy védözzek mert ha beütnek 4x támadoval az megnyeri én meg leszek a csapat végén

de pl egy 5-6orásnál már nem biztos,hogy védözök mert nem sokan támadnak ott már támadoval mivel ha támadnak akkor utána ott a vihar kinyirja öket:Pés nem is éri meg szerintem hosszu párbajon támadozni