Thread: Harcosok
View Single Post
Old 10-27-2006, 15:27
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Harcosok, mindenki verheto
En azt furcsaltam, hogy mig anno (emlekszem Rikkoval es Orsiaval mennyit szenvedtem, mig vagy a 20-25. parbajra normalis taktikat kitudtam fabrikalni) eleg sokat jatszott valaki, mire kitudott forralni egy nyero taktikat, addig jottel pl. Te, aki a 2-3. parbaján mar ugy nyomta, mintha 50 parbajon lett volna tul.
Jollehet, amikor Te kezdtel jatszani, addigra nagyon kitudodott az, hogy mik a nyero strategiak, azt hiszem, en is irtam ide a kulso forumra, hogy milyen taktikakkal erdemes jatszani.
Az pedig, hogy vannak sebezheto pontok egy parbajos oriban bizonyos idokben az nyilvanvalo; gondolok itt arra, hogy atkepezesekkor ures az ori, viszont ha valaki ilyenkor tamadoval utne, akkor lehet, hogy kis ideig elonybe kerulne, de a vegere biztos hogy elhullana. (Igy hiaba tudod Te is, hogy 30-57 kozott ures az orim, nem fogsz ramjonni, mert ha atkepeznel tamadova min. 44 egyseget, akkor bebuknad a jatekot.) Erre sokan epitenek, pl. en is, ezert merek atkepezni bizonyos idoszakban.
S nekem tetszett Boszi jatekstilusa, hogy arra ment egy parbajban, hogy xy-t beussse "csakazertis" alapon
Én ijjal rohantalak meg emberTudod amikor átképzésen volt az orid és pont megláttamha nem gondolkozok annyit be is megy ha 1körrel hamarabb indítoMkülsöt akkor még ténleg nem olvastam ...elmondtál te msn-en néhány dolgot azokat hazsnáltam de azért nem mondtál ennyit mint ami a külsön vanés a 3.párbajon vettél fel msn-re amikor majdnem megelöztelekde a végén mégis simán nyerted(de elötte is beszéltem veled egy cseppet a párbajokrol boszi jóvoltából)
Szecsa te miattad+boszi miatt párbajoztam én egyálltalán 1-et is:Paddig még vipse voltam azért lettem vip mert boszi nagyon beszélte,hogy párbajozik utána te is mondtad jó dolog stb aztán az első után nekem is megtetszett

Last edited by Harcosok; 10-27-2006 at 15:30..
Reply With Quote