Thread: Harcosok
View Single Post
Old 10-27-2006, 15:22
Szecsa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Harcosok, mindenki verheto
En azt furcsaltam, hogy mig anno (emlekszem Rikkoval es Orsiaval mennyit szenvedtem, mig vagy a 20-25. parbajra normalis taktikat kitudtam fabrikalni) eleg sokat jatszott valaki, mire kitudott forralni egy nyero taktikat, addig jottel pl. Te, aki a 2-3. parbaján mar ugy nyomta, mintha 50 parbajon lett volna tul.
Jollehet, amikor Te kezdtel jatszani, addigra nagyon kitudodott az, hogy mik a nyero strategiak, azt hiszem, en is irtam ide a kulso forumra, hogy milyen taktikakkal erdemes jatszani.
Az pedig, hogy vannak sebezheto pontok egy parbajos oriban bizonyos idokben az nyilvanvalo; gondolok itt arra, hogy atkepezesekkor ures az ori, viszont ha valaki ilyenkor tamadoval utne, akkor lehet, hogy kis ideig elonybe kerulne, de a vegere biztos hogy elhullana. (Igy hiaba tudod Te is, hogy 30-57 kozott ures az orim, nem fogsz ramjonni, mert ha atkepeznel tamadova min. 44 egyseget, akkor bebuknad a jatekot.) Erre sokan epitenek, pl. en is, ezert merek atkepezni bizonyos idoszakban.
S nekem tetszett Boszi jatekstilusa, hogy arra ment egy parbajban, hogy xy-t beussse "csakazertis" alapon
Reply With Quote