Quote:
Originally Posted by Alba
nézőpont kérdése harcosok.
Igaz hogy igy minden parbaj mas de erre mondom hogy nem tudni ki milyen jo...
Ilyen kijelentést hogy népességbe lehagysz?Hm.Meglepo.Mindenki vágja aki olvassa a sugot hogy mi növeli a népet.Te is lathatod hogy aki sokat parbajozik az nem marad le népben sosem.Mindeki ugyananyira nő, nagyon kicsi az eltérés.
Ez a takitika amit leirsz hol jo???Hm?Annira vari hogy ne artozzanak pajzzsal es ne mlopjanak tolival???
Ha mindig 1 taktikát játszol buksz 
Te aruldd mar el nekem hogy minden vari rajtad van a parbaj indulasatol kezdve?
Az hogy ki nyer ki nem meg nem mondd semmit.En sok parbajt vesztettem el ugy hogy nem utottem azt akirol megbeszéltük hogy nem ütjülk mert nincs ott.
De van aki nem ilyen es puff maris nyer.
|
minden párbaj más:tudni kell a körülményekhez alkalmazkodni:Pnem mindig 200hekin jó vagyok és kész:P máshol is jónak kell lenni bármilyen beállítás melett

na jó azokat már énse szeretem,hogy minden épületböl 500db +50k egységek na azokra jelentkezek és nem lépek be
ja nem vagyok abban olyna biztos,hogy lehagynak népbe

tekielosztás építkezés is nagyon függ

1.5oráig igen midnenkinek kb ugyanugy megy de utána már az számít van-e elég házad:P
ja és kb fél oráig kell cska ,hogy rajtam legyen mivel utána már bejön az ij +vari a védök átképzödnek:Ptoli meg mindig elég ja és védelmet nem nagyon szoktam lökni akkor ha 30ijjam van