Quote:
Originally Posted by lagen
hát igen, ebbe belekötni nem érdemes, mert minden igaz
csak annyi a zavaró, hogy akik tudnak hódozni meg párbajozni és ismerik a játék stílusát, azoknak ez nem tetszik álltalában, merthogy nem valami szép
|
mi nem tetszika stilusomba?

egy jó varizos taktikát is fel kell tudni építeni de mondom ha mindig így nyomom a végefele már miért nem kaptam egy támado ütést sem be ?

(normál párbajokon)
talán mert védöztem?

Nagy közönség elmondom milyen taktikán nyomtam az 500.párbajtola normál párbajaimat:védözös és annyi vari,hogy mágikuspajzs mellett nem variznak be kevés ij majd 30után átfozotam a védöket

+még pár toli attol függöen hányan vagyunk

+egy kivállo építési terv

amit hv-ban+arénában+párbajon használok:Pnem kaptam 1 támadoütést sem vihart sem igazán(néha amikor lemaradta mágikuspajsz 1-2kört de nem többet:P)lopni se loptak be

varizni én is csak azokat tudtam akik nyomtak támadot

és lehet deffelös de a végére álltlában nekem van a legtöbb egységem és védö melett nem könnyü ám viharozni

és ritkán végeztem 200hekin ugyhogy nem vagyok az a védekezünk végig:P
ha meg ennyire kiismerhető taktikám volt miért nem láttam azt,hogy annyira legyöztök hogy jaj

1-2x lehagytatok de nem porig verve stb

Ja azt elismerem az adozáshoz nem értek egy olyan párbajon voltam (0 drágakőbányáson)de fogalmam se volt,hogy kell cisnálni

elfelejtettem aranyalmázni stb

te szervezted én mentem +valami olyan akiröl azt beszélted,hogy régen jó volt

ott kerek perec jobb voltál sokkal de 1. párbajom volt csak olyan talán az 5.olyan párbajomon nem lettem volna olyan egyszerű eset(kell egy kis idő mire kitapasztalok néhány dolgot:P)...de azért 2. lettem