És elmondom 20-adszor is a gyengébbek kedvéért. Alapvetően a segítség új játékosoknak rovat nem a párbajról szól. Mint ahogy alapvetően az egész hód sem.
Egy kellemes szövipárbajban az ellenfél csapatánál nem tudott ott lenni a feleségem, mert ugye egy gépről ketten nehéz párbajozni. Wand helyettesítette, és csak 3-dik lett, merthogy egyik szövisem beelőzte. Szerinted most akkor helytálló a feltételezés, hogy jobb játékos Wandnál? Szerintem nem, és asszem nem egyedül vagyok a véleményemmel...
Viszont mostanra elég szépen felkorbácsoltad a kedélyeket, úgyhogy ajánlok egy üzletet. Normál csopisat.
Csinálj egy orit, vagy nevezed meg azt az oridat amelyikkel most játszol. Menj fel vele A-ba, és fordítsd le. Ha megteszed, kijelentem, hogy a legprofibb hódos isten vagy, és aki akar valamire jutni, az csak rád figyeljen, mert érdemes. Meg még halleluját is kapsz tőlem

Tudom, nem könnyű a feladat, mert itt most figyelnek páran remélve, hogy velük egy csopiban nyomod, és leleplezed magad, de hát aki kihívja az összes mindenkit arénára meg párbajra, annak ezzel is meg kell tudni birkózni.