Quote:
Originally Posted by Synkel
Újra beidézem magam
Mellesleg mf kontra szövi kapcsán: ha nem olyan gyengén vagy templommal ellátva, semmit nem tudtunk volna tenni ellened. persze pár házadat felégettük, meg embert is loptunk, de amiatt nem kell újrázni egy óriásnak az tuti.
Látod a kulcspontokat? Pl azt, hogy "nem tudtunk volna semmit tenni ellened" vagy azt, hogy " persze pár házadat felégettük, meg embert is loptunk, de amiatt nem kell újrázni egy óriásnak az tuti." Azt látod, hogy loptam tőle embert, azt is, hogy gyújtogattam, azt viszont nem, hogy egyben el is ismerem ,hogy sok értelme nem volt...
Most ha gondolod, belemehetünk a mondataim értelmezésébe, de én jól fogalmaztam ,és azt írtam amit akartam. Nem bennem van a hiba, hogy te csak azt látod meg belőle ami épen jólesik...
|
Jójó ilyenkor gyorsan kitérni a válasz elöl az a legjobb

De látod még 1ember aki szerint az oriást is lehet lopni pont te mondtad loptátok

És ha fullra semmit nem ért volna ez a lopás akkor kb 1 db néplopás+1db gyujtás lett volna de nemhiszem,hogy annyi volt.Ja és azért sem annyi volt mivel azt irtad loptátok azaz min2 ember végezte ezt a dolgot

Na de mondom olvasd el a rolam szolo témában ott felvan ajánlva normál játékban is megközdük ellened is akár