Miután visszaértem a kis körutamból Elég sokáig tartott a dolog, mert nem kaptál meg mindent egy helyen. felviszek mindent a szobámba, majd visszamegyek a többiekhez*
-Üdvözleteim uraim és jó étvágyat!
*köszöntöm őket mosolyogva*
-Ha nem zavarok, akkor csatlakoznék hozzátok
*és már le is huppanok a társasághoz és ha arrajár a szolgáló akkor kérek valami sült hús félét ebédre, nagyjából rábízom a döntést*
Nem kell sokat várnod, hogy a felszolgáló kihozza, amit rendeltél. Valami hasonlót kapsz, mint Farkas, csak kissebb adagban.
- Csmhm...dob csak lö magadat...csmhm...(a beszéd közben pár falat kiesik a számból, de levadászom és újra bekapom)
Evés közben láthatólag nem zavar Farkas táplálkozása. Mikor Deneira is leül:
-Jó étvágyat! Na sikerült az Úrral megegyezned?
*Nekilátok én is az ebédemnek, mely ígéretesen illatozik a tálon. Az ételt amit kaptam próbálom Farkastól minél távolabb elhelyezni, hogy kóbor falatok véletlenül se csapódjanak be hozzám. Közben Grenhez fordulok*
-Persze, köszönöm az ajánlásodat, sikerült megegyeznem az úrnővel, a továbbiakban veletek tartok utatok során.
*ennek köszönhető vidámságomat leplezni nehéz bár nem is nagyon akarom leplezni*
-Neked sikerült valamit kiderítened az éjjel történtekkel kapcsolatban ?
*kérdem mosolyogva majd folytatom a falatozást*
-Semmit - morgom magam elé.- Egyszerűen nem értem. Viszont Capullo lova és szamara itt van az istállóban. Csak Oler és Marek lova tünt el.
-Az igazat megvallva nem tudom, hogy hány fős volt eredetileg a csapatotok és hogy ki az az Orel Morel vagy kicsoda. Tehát sajnos segíteni sem tudok ebben igazán, hogy mi történhetett velük, hiszen nem is ismertem őket, hogy bármi következtetést levonhassak. De szerinted *egy pillanatra elmerengek* ők elmentek maguktól, vagy valami történt velük? Vagy ezzel most már felesleges foglalkozni és törődjünk inkább azzal, ami előttünk áll?
-Marek, nem Morel. Morel a vajákos odafennt. - bökök az emelet felé.
Miután megettem az ebédet felcihelődök.
-Deneira! Légyszíves ha keres az Úrnő vagy a nagyúr mondjátok meg, hogy az utazásnak nézek utánna.
- Nöm kell fuglalkuzni völük, elmentek oszt kész. Biztus nem rabulták öl űket, me azt hallutuk vúna, meg akkor löttek vúna nyumuk. Berezöltek, vagy találtak ögy jubb munkát.
- Aztat must tínyleg vajákus vagy tö is, vagy sem? (kicsit gyanakvóan felhúzódik a bal szemöldököm)
-Érdekes társak, akik csak így szó nélkül eltűnnek, de sebaj.. így legalább nem vészhelyzetben hagytak titeket cserben.. amúgy a kérdésedre válaszolva, tényleg *elmosolyodok a gyanakvó pillantáson*
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Chris; 10-26-2006 at 11:27..
|