Thread: Harcosok
View Single Post
Old 10-26-2006, 09:22
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Mephisto View Post
Hm-hm. Bár tegnap megfogadtam, hogy nem írok ebbe a topicba, még sem bírtam megállni, hogy pár dolgot leírjak ide. Bár tisztán látszik, hogy felesleges próbálkozás lesz...

A kezdőknek nyújtott segítség topicban pl hatalmasat alkot Harcosok barátunk. A hatalmas itt abban nyilvánul meg, hogy nagyméretű betükkel ír, hogy kihangsúlyozza vélt igazát. Persze szegényem nem tudja, hogy ez ordításnak számít. Gondolom életében nem olvasott még fórum szabályzatokat, hiszen egy szabályzat nem hívható ki versenyre.

Aztán büszkén elmeséli ama topicban, hogy leverték Synkel-t négyen, úgy, hogy tudták rengetni mind a négyen... Ez ám a hőstett... gondolom nehéz lehetett a rengetésre rátalálni a varázslatok menüben... lehet az a tény, hogy el tudta olvasni a "Földrengés" szót, benne ekkora fene nagy büszkeséget váltott ki. Tudod ha adtatok volna neki egy hetet vagy pár napot, hogy átépüljön, és úgy veritek le akkor még azt mondom, hogy győztetek, bár én még 4v1-re sosem voltam büszke... s több éves pályafutásom alatt egyszer sem vertem a mellem, hogy nyertem bárki ellen is.

Arról meg már nem is nyilatkozom, hogy hol divat az a stílus, hogy "gyere játsszuk le az ovi mögötti udvaron"...
Tudod, ha lenne benned valami, akkor azon játékosok közt tartanának számon, aki tud valamit. De így csak az utálatot és/vagy szánalmat váltasz ki magaddal szemben.
További kellemes játékot...
Majd elolvasom mégegyszer azt a témát emlékeim szerint csak stevet irtam,hogy levertem de ő szöviben volt és ő támadott rám:P
Na akkor aréna+párbajt féltek oksi(bár aréna ott már nem smemi egység van)Mondjatok egy olyan csopit ahol nincs kati a piacon és menjünk odaVagy mondhatok én is
Reply With Quote