Quote:
Originally Posted by Senki
spec szerintem Csokibá elég csúnyán elkalapálna bármilyen normál csoportban, a párbajozási szokásairól viszont semmit nem tudok. És nem nem mer kiállni, hanem egy darab aktív országa nincs a hódítóban egy ideje, max néha benéz fórumra írni, így pont te nem fogod tudni rávenni hogy még pénzt is áldozzon rád.
remélem nem baj Csokibá, hogy kicsit elkotyogtam rólad 
|
Szerintem eleg sokan elkalapalnank errol a forumrol
(A nem, en nem, en nem is tudok jatszani es asse tudom miaza parbaj meg hogy kell katonat kepezni, nekem ne is irj harcosok!)
Na amugy meg csak az akartam irni, hogy ez az egesz topic itten tokre nevetseges, es gyerekes. Rendben van, hogy harcosok ert vmennyire a hodhoz. De egyaltalan nem annyira, amennyire gondolja magarol. Es teveszmei is vannak. Nem minden rossz, amit ir, de tanitonak senki sem alkalmazna. Nagyon specifikus eseteket ugy ir le, mintha mindig igazak lennenek. Es vmiert azt hiszi, hogy mindig neki van igaza. Az eszervekre egyaltalan nem hallgat, csak a maga velt igazat hajtogatja. Amikor kifogyott az ervekbol, eloveszi a "gyere allj ki ellenem parbajban vagy arenaban" cimu bugocsigajat, es azt hasznalja ervkent. Vegyuk eszre, hogy ez teljesen nevetseges, es semmit nem bizonyitana. Persze mi jot nevetunk rajta. De szegenynek eleg lehet, hogy raomlik az egesz hod "kremje", es mindenki ellene van.
Es mivel ezt o az eletben nem fogja eszrevenni, hogy esetleg nem mindenki hulye, hanem o megy szembe a forgalommal, nekunk kellene tenni vmit.
Szerintem eleg akkor piszkalni, ha felrevezet masokat, gondolom nem szandekosan.
Harcosok: toled annyit kernek, hogy arcbol kicsit vegyel vissza, neha szamolj el 10ig mielott irsz vmit, probald is ki azt, amirol velemenyt formalsz. Ezenkivul a kezdoknek valo topicot szerintem jobb ha hanyagolod, mert tenyleg felrevezeted szegenyeket, es lehet miattad hagyjak abba a jatekot, mert tonkrevertek a "harcosok fele szuper" orijukat.
Ez kicsit hosszu lett, de probaltam summazni a gondolataim errol az egeszrol.