FIGHT
Nos ha jól értelmezem, itt az a cél, hogy bebízonyítsa a nagyközönség, hogy Harcosok nem jó játékos, ő pedig bizonyítsa, hogy az, és ennek fejében elmeséli, hány hv-t, arénát, párbajt nyert.
1. fejezet, mottó: "Az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik."
Én nem tudom, Harcosok milyen jó vagy adott esetben rossz játékos, nálam valószínűleg jobban játssza a rövid fordulós játékokat. De az csak jelent valamit, hogy rövid 2-3 hónap(nem tudom mióta van ezen a fórumon) alatt sikerült egy-két embertől eltekintve az aktív fórumozó közösség jó részét magára haragítania. Az utóbbi napok, hetek történései körülötte csak a jéghegy csúcsát képezik, mint ahogyan ez a topic is. Az igazi problémát a commentjeiből sugárzó lenéző magatartás és nagyképűség jelenti, továbbá a saját elképzeléseihez már-már nevetségesen való ragaszkodás, a másik véleményének teljes kizárása. Így aztán valóban nem nehéz nem elbújni a másik fél kérdései elől, hogy még csak át sem gondolja azokat. A saját érdekében remélem, hogy ez csak ezen a fórumon van így, mert a való életben komoly gondjai akadhatnak még a stílusából.
2. fejezet, mottó:"Vagy megszoksz, vagy megszöksz."
Így Harcosok azt javaslom, hogy próbálj meg alkalmazkodni az itteni "szabályokhoz", különben ez lesz a vége, hogy külön topicok nyílnak személyed ellen. Ez nem a chat.hu, nem a honfoglaló chat, nem a topfoci fórum: itt nagyrészben kultúrált, és értelmes hsz-k olvashatóak(az esetek elenyésző kisebbségével ellentétben). Nem kőművesek és nem határmenti taxisok írnak ide: értelmes emberek. Így azt hiszem itt nem fér el a hencegésed, és nem az a megoldás, hogy párbajra hívsz mindenkit. Most persze mint egy óvodás kisgyerek visszamutatsz majd várhatóan rám: oké, rendben, én sem tudtam teljesen alkalmazkodni talán az itteni viselkedési normákhoz, de próbálokozok.
3. fejezet, mottó:"A buta embert képtelenség észérvekkel meggyőzni."
Azt viszont vallom, hogy ezt a topicot egyrészről kár volt megnyitni: csak újabb harcteret biztosítunk emberünknek, hogy folytassa eddigi munkáját, míg megváltoztatni itt nem tudjuk. Ugyanakkor addig se más témákat boldogít bátorságával, átlagfeletti inteligenciájával és mindenki felett álló hozzáértésével.
STOP
|