Thread: Harcosok
View Single Post
Old 10-25-2006, 20:32
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

FIGHT

Nos ha jól értelmezem, itt az a cél, hogy bebízonyítsa a nagyközönség, hogy Harcosok nem jó játékos, ő pedig bizonyítsa, hogy az, és ennek fejében elmeséli, hány hv-t, arénát, párbajt nyert.

1. fejezet, mottó: "Az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik."
Én nem tudom, Harcosok milyen jó vagy adott esetben rossz játékos, nálam valószínűleg jobban játssza a rövid fordulós játékokat. De az csak jelent valamit, hogy rövid 2-3 hónap(nem tudom mióta van ezen a fórumon) alatt sikerült egy-két embertől eltekintve az aktív fórumozó közösség jó részét magára haragítania. Az utóbbi napok, hetek történései körülötte csak a jéghegy csúcsát képezik, mint ahogyan ez a topic is. Az igazi problémát a commentjeiből sugárzó lenéző magatartás és nagyképűség jelenti, továbbá a saját elképzeléseihez már-már nevetségesen való ragaszkodás, a másik véleményének teljes kizárása. Így aztán valóban nem nehéz nem elbújni a másik fél kérdései elől, hogy még csak át sem gondolja azokat. A saját érdekében remélem, hogy ez csak ezen a fórumon van így, mert a való életben komoly gondjai akadhatnak még a stílusából.

2. fejezet, mottó:"Vagy megszoksz, vagy megszöksz."
Így Harcosok azt javaslom, hogy próbálj meg alkalmazkodni az itteni "szabályokhoz", különben ez lesz a vége, hogy külön topicok nyílnak személyed ellen. Ez nem a chat.hu, nem a honfoglaló chat, nem a topfoci fórum: itt nagyrészben kultúrált, és értelmes hsz-k olvashatóak(az esetek elenyésző kisebbségével ellentétben). Nem kőművesek és nem határmenti taxisok írnak ide: értelmes emberek. Így azt hiszem itt nem fér el a hencegésed, és nem az a megoldás, hogy párbajra hívsz mindenkit. Most persze mint egy óvodás kisgyerek visszamutatsz majd várhatóan rám: oké, rendben, én sem tudtam teljesen alkalmazkodni talán az itteni viselkedési normákhoz, de próbálokozok.

3. fejezet, mottó:"A buta embert képtelenség észérvekkel meggyőzni."
Azt viszont vallom, hogy ezt a topicot egyrészről kár volt megnyitni: csak újabb harcteret biztosítunk emberünknek, hogy folytassa eddigi munkáját, míg megváltoztatni itt nem tudjuk. Ugyanakkor addig se más témákat boldogít bátorságával, átlagfeletti inteligenciájával és mindenki felett álló hozzáértésével.

STOP
Reply With Quote