Thread: Harcosok
View Single Post
Old 10-25-2006, 20:21
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Monjuk ezen én is jót derültem
Harcosok, szerintem ne firtasd ezt az aréna/párbaj témát. A hód nem erről szól egyelőre, és a jelek szerint egy jó darab ideig nem is fog. Tulajdonképpen még a szabályai sem egyeznek mindenben a normál játékkal, szal ne keverjük a kettőt.
Úgy emlékszem van itt valahol párbajtopic, ha ott kezded osztani az észt, ebből az itteni ellenzékből szerintem senki nem fog beszólni neked, mert keveseket érdekel a párbaj. Jó, mondjuk Szecsát igen Én bármikor elhiszem neked, hogy érted a párbajt, és röhögve leversz, főleg, hogy mindössze 3x játszottam, azt is szórakozásból, ismikkel. Te viszont azt hidd el nekünk, hogy a hód nem párbaj, és nem is úgy kell játszani. Osztogass tanácsokat kezdő párbajosoknak, de ne a normálos témákhoz szólj hozzá.

Csak a miheztartás végett, ezt régebben írtam. Nem szoktam elsiklani a hozzám intézett beszólások felett És ezt tartom mindmostanáig. Adj párbajtippeket, és még véletlen sem foglak lehülézni. Azért mert NEM ISMEREM A PÁRBAJT MEG AZ ARÉNÁT. De te normálos kezdőknek adsz tanácsokat, holott te meg azt nem ismered... Szoktam olvasgatni az anarchos témákat is, de nem szólok bele, mert nem ismerem. Ez ilyen egyszerű, és nagyjából ez veled a baja a többségnek szerintem.
Reply With Quote