Thread: Harcosok
View Single Post
Old 10-25-2006, 19:50
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Senki View Post
harcos koma... itt alapvetően azért flameolnak téged, mert hülyeségeket írsz be/hülyén viselkedsza fórumon és hencegsz. lehet lenyomsz a játékon belül, pláne amennyire aktív vagyok mostanság, hidd el nem ez a baj veled, hogy ezt elhisszük-e vagy sem... remélem legalábbis, hogy a többieknek is ez a baja... midnenesetre nem vagy menthetetlen, ha ilyen jól elröhögünk ebben a topikban egymáson meg a bukózásainkon ahelyett, hogy ki lennénk hajítva
Figyelj enegm az zavar,hogy elsiklottok olyan kérdések felett ahol már amásiknak lenen igaza(rengeteg ilyen volt ebben a témában is )és csak ijrák,hogy én rossz vaok stb akkor ez az jelenti ök jobbak
Mégis a csak,hogy a legokosabbakat említsem:

Cyby+Steve ellettek verve mint a fene román hod 4körre jöttek rám támadni(bármennyire nem érdekel a dolog nem 4körre támadok és nem bontom 2részre a seregét ha 1x se férek be.Ja és persze nem maxos orival járok ott ahol nem érdekel a dolog...Ha nem érdekel a csopi szabira megyek vagy valami:P.)
Synkel:ha azt mondom jöjjön pl a arénára akkor a fölött elsiklik
de én vállalom azt is,hogy egy olyan csopiba menjünk ahol no katonapiac nem akarom,hogy a pénz harcoljon.Én pontosan ezért egy ilyen csopiba indultam el ahol kb 40nap alatt semmi egységet nem láttam a piacon

Last edited by Harcosok; 10-25-2006 at 19:53..
Reply With Quote