Thread: Harcosok
View Single Post
Old 10-25-2006, 16:12
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%
Default Na akkor várlak:)

Quote:
Originally Posted by director View Post
lássuk csak, mit írnék ebbe a topcba, ha nem igértem volna meg, hogy egyjódarabig nem játszom a hódban..

Én nagyon, legendásan bénán kezdek, aki ismer az tudja Összesen kb 5 ször párbajoztam, játszottam vagy 3 hétvégiben, meg egyszer volt arénában orim, amivel 2 napig foglalkoztam.
Ennek ellenére örömmel kiállnék Harcosok úr ellen bármiben a fent említettek közül.. no nem, nem hiszem, hogy első tudnék lenni, vagy ilyesmi, de ha tényleg úgy játszol, ahogy a tanácsaidban írod, akkor asszem semmi kétség, hogy előtted végeznék

persze, amiket írsz, azokban azért van igazság, kis hekire főleg.. de mégse ajánlanám senkinek hogy téged kövessen vakon lehet hogy neked ez így egész jól működik, mert megszoktad, de attól ezek még nem végleges mindenkire vonatkozó aranyigazságok.

na, szal vmi ilyesmit szóltam volna.. de nem)
500.párbaj fölött nézdd meg az a eredményeket pls 600ig:P(nem hinném,hogy mindig az ellenfelek lettek volna rosszak:P)
Vagy egy aréna eredményt
1-8óriág ami fajta párbaj volt mind közül nyertem már(nem minden párbajom nyerem de sokat:P)
Mivel csokibácsi tudom ugyse merne kiállni akkor holnap te gyere 3-8ig rendezd meg!!(délután természetesen)
Ja és nem saját orival megyek mivel a párbaj ezt megengedi
Ja gondolom akkor te se akarsz tétet vagy ha igen irj
Reply With Quote