10-25-2006, 15:06

| 

| 

Member 

| 
			  | 

Activity: 0% 
	Longevity: 98% 

| 

| 

Quote: 

Originally Posted by  Szecsa

En alkalmattan nezek fel a forumra, amikor eppen nincsen mas dolgom. 
Ha vegigolvastam a topicocat, reagaltam a dolgokra, innen lelepek, de attol a jatekban meg benne vagyok. (viszont, persze amikor forumon vagyok, akkor a jatekban is benne vagyok, ez nyilvanvalo) 

Hogy annak idejen, amikor regiztem egy uj orit, miert nem vallaltam azt, hogy az enyem, es esetlegesen alnevvel irtam ala, errol eltudom mondani a sajat indittatasaimat: 

- Tul sok az ismeros a hoditoban, es egyszeruen ugy erzem, neha keptelenseg egy jot harcolni, mivel a jobb jatekosokkal az ember egy adott csoportban jo viszonyban van; mindenki termel 1. vagy 2. szintre es inkabb hanyagolja az ismeroseivel a harcot lentebbi szinteken...(pedig 200 hekin egy-egy szovihaboru annyira sok penzt nem emeszt fel szerintem...); es inkabb megtamadtam anonymkent az ismerosomet, es jatszottunk egy jot anelkul, hogy tudta volna, velem harcol. 

- Ha csajnak adod ki magad, akkor lenyegesen keszsegesebben foglalkoznak Veled. (na ez nem en voltam, csak talalkoztam vele) 

- Ha uj stilust akartam kiprobalni (pl. egy tolist) akkor inkabb kezdonek adtam ki magamat, hogy hallgassak a szovivezerre es lassam mit tanacsol. 

| 

Igen ezek a dolgok ismerősek    Úgy látszik mindenki végigmegy ezeken a dolgokon aki elég régen játszik    

|