View Single Post
Old 10-25-2006, 14:06
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
En alkalmattan nezek fel a forumra, amikor eppen nincsen mas dolgom.
Ha vegigolvastam a topicocat, reagaltam a dolgokra, innen lelepek, de attol a jatekban meg benne vagyok. (viszont, persze amikor forumon vagyok, akkor a jatekban is benne vagyok, ez nyilvanvalo)

Hogy annak idejen, amikor regiztem egy uj orit, miert nem vallaltam azt, hogy az enyem, es esetlegesen alnevvel irtam ala, errol eltudom mondani a sajat indittatasaimat:

- Tul sok az ismeros a hoditoban, es egyszeruen ugy erzem, neha keptelenseg egy jot harcolni, mivel a jobb jatekosokkal az ember egy adott csoportban jo viszonyban van; mindenki termel 1. vagy 2. szintre es inkabb hanyagolja az ismeroseivel a harcot lentebbi szinteken...(pedig 200 hekin egy-egy szovihaboru annyira sok penzt nem emeszt fel szerintem...); es inkabb megtamadtam anonymkent az ismerosomet, es jatszottunk egy jot anelkul, hogy tudta volna, velem harcol.

- Ha csajnak adod ki magad, akkor lenyegesen keszsegesebben foglalkoznak Veled. (na ez nem en voltam, csak talalkoztam vele)

- Ha uj stilust akartam kiprobalni (pl. egy tolist) akkor inkabb kezdonek adtam ki magamat, hogy hallgassak a szovivezerre es lassam mit tanacsol.

Igen ezek a dolgok ismerősek Úgy látszik mindenki végigmegy ezeken a dolgokon aki elég régen játszik
Reply With Quote