Quote:
Originally Posted by Alba
Synkel?
Én betámadtalak és ujrazasra kényszerültem?
Te a 4 es csopirol beszélsu gondolom.Tudom gyenge voltam de nem azert ujraztam...
Én sose élezem ki az orim, nincs rá szükségem.Szerintem nem az dönt el a csatát ki menniyre élezi ki amgaát hanem ki emnnyi időt van a gép előtt.Ha már csatázunk akkor én ott dekkolok végig...
|
4-ben nem találkoztunk. 2-ben igen. Beverted a varisomat hekire, elmentél 5 körre, szépen lehoztunk magunk mellé, de újráztál mielőtt az igazi mókát elkezdhettük volna. Nem volt rossz az orid, csak nem mf-nek való. Mf óriást régen rossz ha egy szövi összes hadisa tudja rengetni...
Mellesleg mf kontra szövi kapcsán: ha nem olyan gyengén vagy templommal ellátva, semmit nem tudtunk volna tenni ellened. persze pár házadat felégettük, meg embert is loptunk, de amiatt nem kell újrázni egy óriásnak az tuti. Mi nem mehettünk utánad, mert a varist be kellett várni, 6 körre szakadt le, ha 12-t csinálunk belőle az életben nem hagyják feljönni. Szal esélyes lettél volna mf-ként is

A szövinek figyelni kell egymásra is, míg az mf azt csinál, és oda megy ahova akar.