- Ahova kaput tudnék nyitni, ott figyelő rúnák vannak. Ha a többi általam ismeretlen véset nem is tesz semmit, ami akadályozna, ezek akkor is figyelmeztetnék az őröket, mihelyst valaki átlép a kapun hozzájuk. A kaput nem kell őrizni, nem tud magától becsukódni míg át nem ért minden, avagy mindenki, aminek át kell érnie, valamint külső hatalommal becsukni sem lehet. Az Atya és Dhar előrejutását nem tudom segíteni, és a kijutásukat is csak annyira, hogy nyitva tartom a kaput. A tekercset pedig a már megbeszélt módon be tudom juttatni az épületbe.
-Alvás. - szólal meg hirtelen Íshar.
-Mi? -kérdi Feran.
-Ha bent alusz mind akkor nem harc. Tető alatt nincs szem. Atya kapaszkod fennt, Dhar nyit ajtó. Atya éa Ryel csinál bűvölést meg füst, hogy alszik mindenki. Mi is mászunk be tető és le. Ha van ébren őr akkor őt elintéz. Alvókkal nem foglalkoz. Tud csinál Atya és Ryel, hogy alszik aki odabent?
- Végül is igen, el tudok altatni néhány embert, de az csak olyan lenne, mint mikor természetes úton alszik el valaki, bármilyen hangosabb zajra felébredhet.
Feran töpreng:
-Az ötlet nem rossz. Atya! Ön tud esetleg valami hasonlót? Vagy valamelyikünk olyan dolgot amitől elalszik a lehető legtöbb ember?
Ishartól: -Hol kellene nekem másznom? (arcomon a kétkedés ráncai jelenek meg)
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-26-2006 at 10:38..
|