- Feran említette, hogy előrébb kell hozni a támadás. Mi ennek az oka?
Feran rádnéz:
-Úgy tűni 5 napon belül elmennek. Emelet a mai lesz tán a legnyugodtabb estélyük, a legkevesebb érték marad náluk, mert valószínüleg mindent amit lehet el akarnak majd adni. Viszont egyre jobban fognak izgulni az indulás miatt és emiatt egyre feszültebbek lesznek. szerintem pár órával az ékszerészék távozta után lesznek a legsebezhetőbbek.
- Értem, de ha nem tududnk felkészülni rendesen, akkor nem számít menyire sebezhetőek. Azokról a rúnákról mindenképp beszélni kellene egy hozzáértővel. Az egykori kapuőri palotába ismét varázslók költöztek, jártam is ott, de akkora volt a tömeg, hogy nem tudtam bejutni.
Feran elmosolyodik:
-Úgy tűnik sikerült a jelek majd mindegyikét pontosan megfejtenünk. Még dolgozunk ugyan rajta, de úgy fél órán belül valószínüleg kész van valamennyi megfejtése.
- Ezek szerint neked sikerült bejutnod a varázslókhoz. Vagy másképp oldottad meg? A lényeg, hogy a jelek megfejtése után el tudjuk dönteni, hogy pontosan kik mennek, és milyen módon.
-Másképp oldottam meg. Eljövendő varázslónk az Elf nép tagja és épp a szobájában fejti meg a jeleket. Hogy ki és mi módon jut be? Nos én úgy vélem Az Atya és Dhar bejuttatásában te tudsz segíteni. Ők kellene titokban bejussanak. Ezután Meríín, Íshar és én elhalgattatjuk a kapura rálátó őrszemeket és frontálisan betörünk. Az Atya mágiája felderíti az ellenfél mágikus csapdáit és védelmezi Dhar-t, ha kell elűzi a démoni dolgokat. Dhar harcképtelenné tesz akit tud, de fő feladata, hogy a kaput ne engedje bezáródni. A Te feladatod Ryel, hogy ha kell az atyát és Dhar-t kihozzd bentről, és ahol lehet segíts az előrejutásban. Az Elf varázsló kívülről fogja palástolni a dolgokat és levadászni a minket hátbatámadni akarókat. Aki utolsónak hagyja el a raktárat az tűzcsírát hagy hátra, vagy Ryel juttatja be. A tűz odavonzza a környék őrjáratait akik elegendő bizonyítékot találnak majd a tömlöchöz. Mikor mi betörünk hárman megtisztítjuk a területet. Ha lehet bezárunk mindenkit a szálláshelyiségbe, amint megvan a tőr azt hoz el mindenki amit akar, de azonnal indulás vissza.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-25-2006 at 14:31..
|