Feran: szerintem ne kapkodjunk, hisz 5 nap múlva már nagyon sietős lesz nekik, így valszeg többet fognak hibázni, lankad a figyelem. Szerintem a legjobb lenne lecsapni rájuk az átvétel után. Tehát nem az 5 nap múlva esedékes átvételkor, ott biztos sokan lesznek és figyelnek, hanem utána pár órával. Akkor már hátradőltek, meg vannak nyugodva, hogy minden rendben, hisz másnap foglalt kabin várja őket. Esetleg még a pohár fenekére is néznek a nagy ünneplésben talán. Na ekkor a legjobb időpont szeritnem.
Feran a fejét csóválja:
-Most még nincs könnyen eltüntethető dolguk. Azért akarják eladni Ennar-ékon keresztül. A pénz viszont más. Azzal könnyebb kereket oldani, mint egy ritka aranytárggyal. Most még szerintem pont azért nyugodtak, mert úgy vélik nincs náluk olyasmi amit hétköznapi tolvaj könnyen ellophat és eltünhet vele. Atya! Ön mikor izgul a legjobban? Utazás előtt egy héttel, vagy az utazás előtti este? Hisz akkor veszi számba mi az amit esetleg elfelejtett, akkor fél attól, hogy elkésik az indulásról. Akkor tesz meg mindent, hogy semi se jöhessen közbe. Most még viszonylag nyugalom van, de ez napról napra csökken. Én azt mondom támadjunk ma este.
Íshar-ra néz:
-Te mit gondolsz?
Íshar láthatóan kissé feszült.
-Nem értem mind tiszta mit mondatok. Én megyek támad mikor mondja Feran, kell menni. Egy megmondás viszont van. Este ma ők fognak örül, hogy elhozzák tőlük Ennarék árut. Most fognak számolgat mennyi pénz belőle és örül előre. Utolsó nap lesznek ideges. Van pénz. De ha valaki külön elvisz sokat? Fogják nézni egymást nagy szemek lesznek ideges és feszült. Kezük mindig kardon. Én javasol ma későn vagy holnap.
Feran végül Drhar-ra néz:
-Dhar? Te mit gondolsz?
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-25-2006 at 09:31..
|