Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 10-24-2006, 20:02
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

*Gren tanácsát meghallgatva bekopogok a nagyúrék szobájának ajtaján, majd türelmesen várok. Amint a nagyúr vagy az úrasszony megjelenik az ajtóban illedelmesen fejet hajtok*
-Üdvözletem, Deneira Demonri vagyok a messzi Pyarronból. Elnézést kérnék az esetleges zavarásért, egy kéréssel fordulnék Önökhöz. Tegnapi nap folyamán volt szerencsém megismerkedni kíséretük néhány tagjával, majd reggel a törpével tartottam, hogy felkutassuk mi is történhetett az éjjel itt a fogadóban. Akkor vettem hírét, hogy a társaság pár tagja nyomtalanul eltűnt, így igencsak megcsappant létszámmal, ennek köszönhetően talán több kockázattal tudnák folytatni útjukat. Én pedig éppen szabadúszóként vagyok a városban és szívesen csatlakoznék Önökhöz, amennyiben úgy gondolják, hogy tudásommal és hűségemmel hasznosan szolgálhatnám a Nagyurat és a Nagyasszonyt
*mondandóm befejeztével ismét fejet hajtok és várom, hogy milyen fogadtatásra találnak szavaim*

Az úrnő nyit ajtót, majd végighallgatja a mondandódat, végül válaszol:
- Üdvözlöm! Érdekes ajánlat. Mondja csak mihez is ért? Miben tudna nekünk segítség lenni?
-Mint látja alkatom nem egy meglett harcosé. Az én tudásom a testi erő felett áll. Ennek köszönhetően méltón állíthatom, hogy megállom helyemet egy esetleges harcban.
- Tehát maga lenni varázsló? Ez igazán érdekes - válaszolja elgondolkodva.
Egy keveset vár, hátha reagálsz valamit a megjegyzésére.
-Ha az Úrnő szerint varázsló az, kinek nem kenyere a fegyverforgatás.. *ismét fejet hajtok, konkrétan választ a kérdésre nem adok*
Felvonja a szemöldökét, úgy néz rád egy darabig kissé szúrós szemekkel.
Pár pillanat csend száll közétek, majd az úrnő megszólal:
- Végül csak megérteni egymást. Helyes! Jöhetni velünk, felfogadjuk szolgálatunkban. A fizatség 15 arany ebből 5 az előleg, amit induláskor kapni meg. Ha szükség lesz szolgálataira értesíteni. Most távozhatni.

Deni: Olvasd el mi történt azóta, aztán vázold fel mit is szerete a karid tenni még aznap.

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Last edited by Chris; 10-25-2006 at 18:32..