Amikor belépek a fogadóba odabagtatok az Atyáékhoz.
- Bocsássatok meg, hogy megzavarom ebédetek. Ha rérne Atya vagy Feran Úr, akkor kipróbálhatnánk a páncélokat. - bökök a fejem felé.
- Felmegyek a szobámba, ott várom meg, hogy kipróbáljuk új szerzeményem. Ja igen, elvileg ez nem volt olcsó... - majd lesütött szemmel nézek Feran felé - bár próbáltam kifizetni, de azt mondták, hogy majd Feran Úrnak számláznak.
Feran-t láthatólag nem érdekli amikor a költségeket említed.
-Ha nem volt olcsó akkor remélem hogy megfelel. Mingyárt felmegyek, vagy az Atyával együtt, de előtte szólok nektek, ha már így összejöttünk. Csatlakozott hozzánk az Elfek népének egy harcosa. A mostani akcióban valószínüleg még nem vesz részt, ha mégis, akkor időben tudni fogtok róla. Most a szobályában van. Nekünk pedig hamarosan el kellene indulnunk, hogy az ékszerésszel beszéljünk. Meríín itt marad Ryel-lel a fogadóban Mi pedig együtt megyünk meghallgatni az újab híreket.
Várok egy picit, majd elindulok felfelé a szobámba és várok
Mikor már felmentél egy törpe esik be a fogadó ajtaján (szinte szószerint) és Feranhoz rohan.
-Megérkezett! Itt van! Nagyúr! Köszönet és hála néked. Papjaink most helyezik el a méltó helyén!
-Nem kellett volna íj rohanva jönnöd. Megígértem, tudtam, hogy hamarosan megérkezik. - mondja a törpének halvány mosollyal Feran - Ezt átadnád Bofkar mesternek?
Egy kis tekercset nyújt át a törpének. Az átveszi és már indul is.
-Átadom mindenáron! Ha bármikor segítségre szorulsz vagy hasznodra lehetek csak hívj!
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-24-2006 at 10:12..
|