View Single Post
Old 10-23-2006, 12:40
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Annyi mindent akartok változtatni hogy majd a végén átestek a ló tuloldalára...jó magyar szokás szerint

Ezzel marhára egyetértek.
Régebben mikor kicsi voltam és hülye voltam asszem támogattam egy ilyen javaslatot, hogy egyenek a piacon tárolt egységek. Csak az a gáz vele, hogy ezzel méginkább a kizárólagos felfedezés fele tereljük a játékot. Nem tudsz sereget cserélni egy támadáshoz, mert nem tudsz elegendő lovat etetni a piacon. A katincsot eladod vagy elfedezed, és beíjazod magad mint állat. Vagy elitezel, de szerintem A-ban az elit nem fogja kiszorítani a seregcserés íj-lovat, meg elitekkel macerás lenne beverni egy betonos orit.

Nehezítsünk, de azért ne tegyük lehetetlenné a nagyorival való játékot sem szerintem. Főleg ne azok kedvéért, akik 1k kör alatt fordulni akarnak...

Albának igaza van, hogy a törpe ha már annyi bányát begyűjtött, és termelni akar, ne legyen benne korlátozva. Ha sok termelő épülete van, magát teszi sebezhetővé, azaz jár neki annyi jutalom, hogy sokat termeljen. Ráadául Albáékat rövid időn belül kétszer verték be nem kevés hekire, szal bizonyítva is van a tétel, hogy aki sokat termel azt minden extra szabályozás nélkül szájonvágják.

Az is elég izé lenne, hogy lekorlátozzuk a nagyok termelését, ugyanakkor extra anyagot kérnénk az építésért. Abban egyetértettünk, hogy a fedezést nehezíteni kell, de a játékot azért ne tegyük teljesen tönkre. Ha már ennyi féke akartok beépíteni, akkor talán az lenne a legegyszerűbb, ha le lenne maximálva pl 10k hekin az oriméret.

A másik, hogy nem értem mi a probléma azzal, hogy a nagy orik gazdasági fölényben vannak. Valahogy én természetesnek látom ezt. Érdekes lenne, ha a kicsik lennének fölényben...
Reply With Quote