Quote:
Originally Posted by Davalon
Átmenetileg erősebb varik?  nekem nem tetszik  Ha egyszer erősebb, akkor mindig erősebb. De én inkább hadis irányban tolnám el az embert, korábban leírtak következtében. A tudományos jártasság igen, az jó, alapból többet ért a gazdasághoz, mint a legtöbb faj. Apró, de talán érdekes előnye lehetne az is, hogy ha útközben összetalálkozik más sereggel az ember mindig nyerjen, és így talán párbajba is bekerülne 
|
Apro elony lenne???
Nem gondolod hogy ez nagyon tap lenne? Mindig o nyerne...Ez megis hogy nezne ki? 200 ember elit szepen uriassan megkeri a 15k ork lovassagot?? Mi voltunk itt elobb stipi-stopi??
Szerintem az ember ugy jo ahogy van. Elonye hatranya is megvan: Elonye hogy nincs hatranya, hatranya hogy nincs elonye.Feketen feheren le van irva a fajoknal. Szerintem ez igy is van rendjen. Gondolj bele akarmelyik RPg s rendszerbe az embernek nincs semmi pluszja minusza. Itt miert legyen. Mindenfajnak az elonye hatranya visszavezetheto mitologiai mivoltukra...Az orko erosek kapnak 30% tamadot, a torpek banyasznak arra kapjak a bonuszt es igy tovabb. Az ember az ember. se bonusz se malusz. A faji varazsa meg jo.