View Single Post
Old 02-03-2006, 16:05
Mike zoostorm
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Davalon
Átmenetileg erősebb varik? nekem nem tetszik Ha egyszer erősebb, akkor mindig erősebb. De én inkább hadis irányban tolnám el az embert, korábban leírtak következtében. A tudományos jártasság igen, az jó, alapból többet ért a gazdasághoz, mint a legtöbb faj. Apró, de talán érdekes előnye lehetne az is, hogy ha útközben összetalálkozik más sereggel az ember mindig nyerjen, és így talán párbajba is bekerülne

Apro elony lenne???
Nem gondolod hogy ez nagyon tap lenne? Mindig o nyerne...Ez megis hogy nezne ki? 200 ember elit szepen uriassan megkeri a 15k ork lovassagot?? Mi voltunk itt elobb stipi-stopi??

Szerintem az ember ugy jo ahogy van. Elonye hatranya is megvan: Elonye hogy nincs hatranya, hatranya hogy nincs elonye.Feketen feheren le van irva a fajoknal. Szerintem ez igy is van rendjen. Gondolj bele akarmelyik RPg s rendszerbe az embernek nincs semmi pluszja minusza. Itt miert legyen. Mindenfajnak az elonye hatranya visszavezetheto mitologiai mivoltukra...Az orko erosek kapnak 30% tamadot, a torpek banyasznak arra kapjak a bonuszt es igy tovabb. Az ember az ember. se bonusz se malusz. A faji varazsa meg jo.