View Single Post
Old 10-23-2006, 00:07
Serg Serg is offline
Member

Activity: 3%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Georgio View Post
Te soha nem voltal meg ott ahol most vagy, es megegyszer nem tudnal eljutni oda ugy hogy ezt nem kellene hangoztatni! Senkit nem erdekel hogy te eddig mit csinaltal az A-ban es mennyiszer!
Most csak azt latja mindenki, hogy sirtal a forumon hogy a te csapatod meg ujjoncokbol all es meg tanulnijuk kell azert nem harcoltok senkivel!
Szet ujaraztatok az osszes tekis meg runas orit B-ben meg A-ban es szepen felsunnyogtatok... a tobbi meg nem olyan regen volt tema itt, ugy hogy nem ismetlem!

Es hogy a temanal maradjunk, jobb lenne mint nagy jatekos, ha mar annak tartod magadat akkor azon munkalkodnal, hogy ne abbol aljon mar a jatek hogy egy ork klan felfedez! Mert 500k-ra se sok utessel jutottatok! Tisztelet a kivetelnek!
En ezt szegyelnem, es nem lennek buszke, es foleg nem hangoztatnam!

Sose voltam itt ? Akkor még nem elég régen játszol ugyanis nem ez az első orim a top húszban,de nem is az utolsó,és jobb lenne ha nem ferdítenél ,sose mondtam hogy én nagy játékos vagyok bár egy ilyen önelégült sárdobálóval valószinűleg simán elbánok a játék keretein belül is már ha felválalod a kilétedet és nem akarsz a névtelenség homályában gyáván megbújni!
Reply With Quote